Sony Music Norway

Jesper Jenset håper du har det bra

Del

Fredag 25. november slipper Jesper Jenset "Håper du har det bra". En ærlig låt om den motsetningsfylte tiden etter et brudd. Garantert fri for julestemning.

Håper du har det bra - artwork
Håper du har det bra - artwork

Hele sommeren og høsten har Jesper Jenset gitt oss gåsehud. Singelen ved med samme navn har vært blant de mest spilte på norske radioer, og nå følger moldenseren opp med «Håper du har det bra». Som kanskje ikke er fullt så helhjertet raus som tittelen tilsier.

“Den handler vel egentlig om å ha vært fanget i noe man endelig kan kutte ankeret og komme seg videre fra. Så selv om låta er litt emo er den enda mer et frigjøringsanthem. Typ sette seg i bilen, spille høy musikk og vise fingern til fortia.”

Etter flere drømmesamarbeid (Julia Lov, Vinni, AVGVSTVS) de seneste månedene skinner Jesper helt på egenhånd med en låt som ærlig reflekterer den motsetningsfylte tiden etter et brudd. Du vet, når man kjenner at det fortsatt er noen snev av både irritasjon og betatthet igjen selv om man strengt tatt skal ha kommet seg videre og naturligvis ønsker eksen alt godt. Eller i hvert fall ikke noe vondt... 

“Den låten her er litt ekstra spesiell for meg fordi den er skrevet sammen med to moldensere og produsert av meg selv. Hele prosessen har vært veldig organisk og jeg gleder meg til å få vist en side av meg selv folk ikke har hørt eller sett før.”

I september fylte Jesper Jenset Parkteatret i Oslo med pop-perler og allsang, og selv sier han at han er mer inspirert enn noensinne til å dele ny musikk. Jesper har, om mulig, tilbragt mer tid i studio enn han pleier og dette bærer frukter i form av ny musikk hvor «Håper du har det bra» blir første smakebit. En saftig, frisk og kanskje litt syrlig, godbit som kommer fredag 25. november, akkurat i tide før juleribben og julemusikken overvelder oss alle.  Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Håper du har det bra - artwork
Håper du har det bra - artwork
Last ned bilde
Jesper Jenset (c) Sebastian Bjerkvik
Jesper Jenset (c) Sebastian Bjerkvik
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom