Norges Kampsportforbund

Jentene fra Grorud vant bronse i Taekwondo-EM for klubblag

Del

I går vant Amina Hammich fra Grorud taekwondo klubb bronse i klassen U21 i Europamesterskapet for klubblag som pågår i Tallinn

Amna Moghal og Amina Hammich fra Grorud taekwondo klubb
Amna Moghal og Amina Hammich fra Grorud taekwondo klubb

Tidligere denne måneden vant Amina bronse i junior VM i klassen minus 55 kilo og ble flyttet opp som U21 utøver i -57 kg i klubb-EM.

Klubbvenninnen Amna Moghal vant bronse i klassen U21 - 53 kilo.

Det er ingen tilfeldigheter at jentene tar medalje fordi de kommer fra en klubb med god treningskultur og de får bra oppfølging i klubben. I tillegg går begge jentene på Wang Toppidrett. EM for klubber forsetter på fredag med seniorklasser.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Amna Moghal og Amina Hammich fra Grorud taekwondo klubb
Amna Moghal og Amina Hammich fra Grorud taekwondo klubb
Last ned bilde

Om Norges Kampsportforbund

Norges Kampsportforbund
Norges Kampsportforbund
Ullevål Stadion, Sognsveien 75K
0840 Oslo

+47 982 05 267http://www.kampsport.no

Norges Kampsportforbund er et fleridrettsforbund i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Norges Kampsportforbund er landsdekkende med rundt 450 medlemsklubber og 41.000 enkeltmedlemmer. Forbundet organiserer over 20 ulike kampsporter og målet er å være den ledende organisasjonen for kampsport i Norge.

Sommeren 2021 arrangerer Tokyo de olympiske leker. Norges Kampsportforbund drømmer om å sende norske utøvere for å delta i taekwondo og karate. Det vil være første gang karate er en OL-øvelse. Norge har tidligere kvalifisert seg til fire OL i taekwondo, og kan stolt vise til to sølvmedaljer. Nå jobber Norges Kampsportforbund beinhardt med å kvalifisere de beste til å ta gull i OL i Tokyo.

Følg pressemeldinger fra Norges Kampsportforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Kampsportforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Kampsportforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom