TV 2

Jenny Skavlan, Jonis Josef og Simon Nitsche leder «Humoraksjonen» på TV 2

Del

12.desember sendes «Humoraksjonen»- en direktesendt TV-aksjon til inntekt for UNICEFs arbeid med å skaffe koronavaksiner til mennesker i verdens fattigste land. Aksjonen ledes av programledertrioen Jenny Skavlan, Jonis Josef og Simon Nitsche.

Jonis Josef, Jenny Skavlan og Simon Nitsche leder «Humoraksjonen» på TV 2 . Foto: Espen Solli
Jonis Josef, Jenny Skavlan og Simon Nitsche leder «Humoraksjonen» på TV 2 . Foto: Espen Solli

Søndag 12. desember inviterer TV 2 og UNICEF til en kveld med julestemning, fantastiske artister, humor, fine gjester og underholdningsinnslag. 

 Årets TV-aksjon er en viktig sending hvor kjente mennesker fra hele Norge går sammen om å hjelpe UNICEF, ved å få flere faddere, slik at de kan gi koronavaksiner til mennesker i verdens fattigste land. Vi håper at denne kvelden vil bidra til varm og god julestemning, giverglede, latter og fine historier. Dugnad er vi nordmenn skikkelig gode på, og denne kvelden er det til en veldig god sak, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

Koronapandemien har gått hardt utover barn og unge over hele verden. Svært mange barn har mistet sine omsorgspersoner i pandemien og har manglende tilgang på skole og helsetjenester. For første gang på 20 år ser vi en økning i antall barn som er tvunget inn i arbeid, og antallet barnearbeidere har nå steget til 160 millioner.

Vi klarer ikke å få slutt på pandemien, med mindre hele verden jobber sammen. Millioner av mennesker venter fortsatt på vaksinen og det er barna som lider mest. Denne pandemien er ikke over for noen av oss, før den er over for alle. Først når alle har fått vaksinen, er alle trygge. Jeg håper at så mange som mulig vil være med å støtte «Humoraksjonen» – slik at UNICEF kan fortsette det livsviktige arbeidet for barn over hele verden, sier generalsekretær i UNICEF Norge, Camilla Viken.

 Musikk, følelser og humor 

 Det er mange morsomme og flinke folk med på laget, så her kommer vi til å kjenne på alle mulige følelser, spår Simon Nitsche.

– Det er en svært takknemlig oppgave å få minnet folk på hvor privilegerte vi er rett før jula kicker inn. Jula er jo en tid for refleksjon, men også for forbruk. Forskjellene i verden blir enda tydeligere akkurat nå, sier Jenny Skavlan.

Det blir julestemning og nydelig musikk fremført av kjente artister som Sissel Kyrkjebø, Isah, Myra, Ingebjørg Bratland, Daniel Kvammen og Daniela Reyes.

I tillegg finner vi kjente fjes som Morten Ramm, Jonas Bergland, Lars Berrum, Agnete Husebye, Mia Hundvin, Rasmus Wold og Erik Solbakken i telefonpanelet.

Sørg for å ha mobildekning 12. desember, og litt igjen av julegavebudsjettet - for dette blir giverfest, sier Nitsche.

Nye faddere

–  Jeg gleder meg stort til å formidle UNICEF sitt uvurderlige arbeid og rekruttere faddere sammen med Simon og Jonis. Jeg tror til og med vi skal ha det ganske gøy på veien, sier Skavlan.

Ifølge Nitsche kan vi forvente noen overraskelser underveis.

–  Ikke tro vi i programledelsen bare skal stå pent kledd i et varmt studio hele kvelden. Vi har vært UNICEFs lojale fotsoldater ute i vervefelten, og prøvd å hanke inn nye faddere. Dog med noe utradisjonelle metoder.

«Humoraksjonen» sendes på TV 2 og TV 2 Play søndag 12.desember kl 20.00. 

Nøkkelord

Kontakter

Trine SolbergPR- og medierådgiver

Pressekontakt for God kveld Norge, Humoraksjonen, 5 i uka, Tid for hjem, Tid for hage, og internasjonale serier.

Tel:990 28 489trine.solberg@tv2.no

Bilder

Jonis Josef, Jenny Skavlan og Simon Nitsche leder «Humoraksjonen» på TV 2 . Foto: Espen Solli
Jonis Josef, Jenny Skavlan og Simon Nitsche leder «Humoraksjonen» på TV 2 . Foto: Espen Solli
Last ned bilde
Jonis Josef, Jenny Skavlan og Simon Nitsche. Foto: Espen Solli
Jonis Josef, Jenny Skavlan og Simon Nitsche. Foto: Espen Solli
Last ned bilde
Jenny Skavlan. Foto: Espen Solli
Jenny Skavlan. Foto: Espen Solli
Last ned bilde
Simon Nitsche. Foto: Espen Solli
Simon Nitsche. Foto: Espen Solli
Last ned bilde
Jonis Josef. Foto: Espen Solli
Jonis Josef. Foto: Espen Solli
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom