Canica AS

Jan Ole Stangeland blir ny administrerende direktør i Canica Norge

Del

Jan Ole Stangeland går fra stillingen som finansdirektør og blir ny administrerende direktør i Canica Norge. Endringen kommer som en konsekvens av at Nils K. Selte blir ny konsernsjef i Orkla, hvor Canica i dag er største aksjonær.

«Jeg er veldig glad for at Jan Ole har takket ja til å bli Canicas nye administrerende direktør. Jan Ole kjenner selskapet godt, og har vært en viktig bidragsyter i Canicas utvikling over flere tiår. Samtidig vil jeg benytte anledningen til å takke Nils for hans bidrag i Canica fra ulike lederroller siden 2001. Under hans ledelse har Canica utviklet seg til å bli et av Norges ledende familieeide selskaper, og det er skapt betydelige verdier. Vi setter stor pris på at han har tatt på seg oppgaven med å lede Orkla videre, og ser frem til et godt samarbeid», sier styreleder i Canica Caroline Hagen Kjos.

Stangeland overtar som administrerende direktør med umiddelbar virkning. Han har jobbet i Canica siden 2001 i ulike stillinger, og kjenner selskapet, de ansatte og eierne godt.

«Canica har vært mitt yrkesmessige hjem i over 20 år, og det var med glede jeg takket ja til å bli selskapets nye administrerende direktør. Vi har et fantastisk team som har levert gode resultater over lang tid, og jeg har store forventninger til veien videre», sier Jan Ole Stangeland.

Om Canica AS

Canica AS
Canica AS
Karenslyst allé 6
0213 Oslo

http://canica.no/

Canica er et norsk, familie-eid selskap som forvalter eierskap blant annet i børsnoterte selskaper som Orkla, Komplett og Anora. Canica har i tillegg en rekke finansielle investeringer og en betydelig eiendomsportefølje. Canicas mål er å bidra til langsiktig og bærekraftig verdiskaping for både eiere og samfunn.

Følg pressemeldinger fra Canica AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Canica AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Canica AS