Entra ASA

IT-selskapet SAP flytter til Entras nybygg på Tullin

Del

(Oslo, 12. mai 2021) SAP Norge, verdens ledende leverandør av forretningssystemer, har inngått avtale om å leie cirka 1.700 kvadratmeter i Entras nye kontorbygg i Universitetsgata 7–9 på Tullin i Oslo sentrum. Avtalen har en varighet på sju år med innflytting i første kvartal 2022

SAP Norge flytter til toppetasjen i Universitetsgata 7–9. (Illustrasjon: 3D Estate)
SAP Norge flytter til toppetasjen i Universitetsgata 7–9. (Illustrasjon: 3D Estate)

På Tullin skapes det nå et levende kvartal, som vil revitalisere og aktivisere området med en spennende miks av kontorleietakere, studenter og et rikt utvalg av serverings- og bespisningstilbud. Entras mål er å legge til rette for en mangfoldig bydel med variert arkitektur og en god blanding av nybygg og bevaring av eldre bygningsmasse. Universitetsgata 7-9 er et nybygg som skal stå ferdig mot slutten av året, og er en viktig brikke i revitaliseringen av Tullin. SAP Norge leier hele 10. etasje, og utleiegraden for eiendommen er nå oppe i 93 prosent.

— Med denne flyttingen kommer vi enda tettere på våre mange kunder, partnere og de store økosystemene. Videre ser vi frem til å kunne tilby våre medarbeidere en ny og moderne arbeidsplass, tett på byens puls i sentrum av Oslo. sier Stefano Holguin, adm. direktør i SAP Norge.

— Vi i SAP Norge har lagt ekstra vekt på bærekraft i vårt valg av kontorlokaler. Lavt energiforbruk er sentralt i SAPs bygninger og datasentre globalt, og SAP har etablert kriterier for investeringer med bruk av grønne data, sier Astrid Thommesen Sæbø, CFO SAP Norge, og forsetter; vi gleder oss til å kunne by kunder og partnere velkommen til vår nye miljøvennlige lokasjon, som bl.a. vil ha fremragende fasiliteter til f.eks. Design Thinking workshops og kreativt innovasjonsarbeid. 

— Det er gledelig at SAP Norge velger seg Universitetsgata 7-9 på Tullin som sitt hovedkontor i Norge, og vi tror de vil passe godt inn i det som vil bli et innovativt og teknologisk knutepunkt i Oslo sentrum. Vi ser frem til å ønske de velkommen inn i toppetasjen av helt nye og eksklusive lokaler, og vi er sikre på at SAP Norge vil finne seg godt til rette, sier direktør for marked og eiendomsutvikling Tore Bakken i Entra.

Kontorbygget i Universitetsgata 7-9 blir et fremtidsrettet kontorbygg med høy arkitektonisk kvalitet og skal inneha høye miljøambisjoner. Bygget planlegges å tilfredsstille miljøsertifisering Breeam-NOR Excellent og energiklasse A. 

— Dette kontoret samsvarer med SAP som en fremtidsrettet aktør i bransjen og vil ytterligere bidra til utveksling av innovasjon på arbeidsplassen. Vi vil takke alle parter for et godt samarbeid, uttaler Haakon Skandsen i Colliers International Norge, som har vært rådgiver for SAP Norge i valget av nytt hovedkontor for Norge.

Nøkkelord

Kontakter

Stein-Arne Tjore, Kommunikasjonssjef i Entra, telefon: 915 39 846, epost: stj@entra.no
Camilla Hjemsaeter, SAP Norway Communications, telefon: 976 90 505, epost: camilla.hjemsaeter@sap.com

Bilder

SAP Norge flytter til toppetasjen i Universitetsgata 7–9. (Illustrasjon: 3D Estate)
SAP Norge flytter til toppetasjen i Universitetsgata 7–9. (Illustrasjon: 3D Estate)
Last ned bilde
Kontorbygget i Universitetsgata 7-9 blir et fremtidsrettet kontorbygg . (Illustrasjon: Cubo arkitekter)
Kontorbygget i Universitetsgata 7-9 blir et fremtidsrettet kontorbygg . (Illustrasjon: Cubo arkitekter)
Last ned bilde

Om Entra ASA

Entra ASA
Entra ASA
Biskop Gunnerus' gate 14A
0185 Oslo

21 60 51 00https://entra.no/

Om SAP
SAPs strategi er å hjelpe alle bedrifter med å drive som en intelligent virksomhet. Som markedsleder innen bedriftsprogramvare hjelper vi bedrifter i alle størrelser og bransjer å drive på sitt beste: 77% av verdens transaksjonsbaserte omsetning går gjennom et SAP-system. Våre teknologier innen maskinlæring, IoT og avanserte analyseteknologier gjør bedrifter om til intelligente virksomheter. SAP gir enkeltpersoner og organisasjoner bedre mulighet til å samarbeide og utnytte driftsinnsikt slik at de holder seg ett skritt foran konkurrentene. Vi forenkler teknologi for bedrifter, slik at de kan ta i bruk vår programvare som de selv ønsker – uten avbrudd. Vårt fullstendige tilbud av applikasjoner og tjenester gjør det mulig for private og offentlige kunder i 25 bransjer å operere lønnsomt, tilpasse kontinuerlig og gjøre en forskjell. Med et globalt nettverk av kunder, partnere, ansatte og tankeledere, bidrar SAP til en verden som er effektiv i drift og forbedrer menneskers liv. For mer informasjon, www.sap.com/norway og news.sap.com/norway.

Følg pressemeldinger fra Entra ASA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Entra ASA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Entra ASA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom