Appsonite Music and Apps

"It´s all the same" - ny singel fra Robin Grønvold

Del

Robin Grønvold er klar med ny singel "It´s all the same". Grønvold som slapp sitt debut album på norsk tidligere i sommer slipper nå ny singel på engelsk. Låta er en fortsettelse på historien fra singelen "Run" som ble sluppet tidlig i juni i år.

Robin Grønvold  fortsetter å dele låter fra sitt kommende album, og nå har turen kommet til "It´s all the same". Tidligere i år ble første låt "Run" sluppet. "It´s all the same" har en hip-hop inspirert beat, med vakkert piano og gitar riff lagt over. 

"Albumet forteller en historie fra første låt "Run" der hovedpersonen ikke klarer å håndtere det som skjer i verden og prøver å komme seg bort fra alt kaoset. "Its all the same" er oppfølgeren og beskriver håpløsheten, frykten og desperasjonen til en mann som så vidt har kommet seg unna, men allikevel er uten håp.", sier Grønvold.

Grønvold synger: 

I think I am going down, it is all the same

Just  let it rain, I will take the pain

I will rise again

Dette er andre låt i det kommende "theme" albumet om "the man on the run" som er planlagt sluppet i 2021. Neste låt fra albumet er planlagt for utgivelse i oktober i år.

Låten har blitt produsert av Marius Mellbye i Redline Studio. 

Robin Grønvold, fra Skjomen i Narvik Kommune Nordland, solodebuterte i 2019 med singelen «Verden». Han har gitt ut 8 singler, et album på norsk og spilt på forskjellige scener på Østlandet og Nord-Norge. Han har låter som tidligere har vært listet på forskjellige radiokanaler i inn og utland blant annet NRK P1 og Radio Riks Oslo. Han bor nå i Nannestad Kommune på Romerike og vil være å se på scener rundt omkring i hele landet når konsertscenene sakte men sikkert åpner opp igjen.

"It´s all the same" er tilgjengelig på alle strømme plattformer fra den 18 september.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Appsonite Music and Apps

Appsonite Music and Apps
Appsonite Music and Apps
Bokfingvegen 39
2032 Maura

+47 90 53 15 68http://www.appsonite.no

Følg saker fra Appsonite Music and Apps

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Appsonite Music and Apps på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Appsonite Music and Apps

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom