Sirkus Shopping

Iselinn har vært redningen for mange som mangler stil!

Del

Hvem har ikke klesskapet fullt men ingenting å ha på seg? Lite i garderoben som passer sammen? Nyinvestering som ble fullstendig feilkjøp. Fullstendig krise når du skal på fest. Trenden er nå at vi søker profesjonell hjelp til det meste, også når vi skal kle oss opp!

Iselinn har i mange år drømt om å kunne hjelpe de som sliter med å finne sin stil og sine fargekombinasjoner. Iselinn har 17 års erfaring fra motebransjen og er blant de best i bransje på imagestyling. Iselinn har drømt lenge om å kunne jobbe fulltid med å gi profesjonell hjelp og nå har drømmen gått i oppfyllelse. Iselinn har starten i sommer en imagestyling tjeneste på et kjøpesenter i Trondheim, Sirkus shopping. Trønderne har ventet lenge på et slikt tilbud og responsen på Iselinn sin tjeneste er enorm.

 - Dette må være den absolutt best jobben en kan ha, sier Iselinn oppglødd. Jeg har lenge drømt om dette og nå er drømmen gått i oppfyllelse. Jeg blir bare så lykkelig når jeg ser responsen til mine kunder under imagestyling timen. Kundene går herifra og vet da hvilke farger de bør velge i forhold til sin hud og hårfarge og hvilken stil som passer dem i forhold til sin kroppsfasong og for å fremheve de beste trekkene.

Jeg har hatt unge jenter som har vært så fortvilet for at de ikke passer klær som alle vennene bruker da de har litt annen fasong. Når de har vært hos meg så har de funnet helt sin egen stil som passer sin fasong og de går herifra med helt annen selvtillit enn når de kom. Det er ekstra moro når jeg uker, etter uker får snapper fra dem på sine handleturer hvor de har funnet nye favorittplagg, smiler Iselinn med stor entusiasme.

Trenden nå er jo at vi søker profesjonell hjelp til det meste og Iselinn sin styling tjeneste er blant de tjenester som er mest trendy nå. Alle vet det er vanskelig  å følge med på hvilke farger som er de hotteste denne sesongen og f.eks hvilken fasong skoene skal være nå. Iselinn bruker en time på veiledning hvor kunden får en analyse av farge eller stil. Kunden er da klar til å gå hjem og renske opp i klesskapet før nyinnkjøp av de riktige plaggene er i gang.  Iselinn avslutter med at dette er kanskje det beste sparetip. Kjøp en stylingtime til kr 600 da en slipper all bomkjøp i fremtiden.

www.imagestylisten.com

https://www.youtube.com/watch?v=_tAJ_bDx3Ns

Nøkkelord

Kontakter

Iselinn 90063467

Lenker

Om Sirkus Shopping

Sirkus Shopping
Sirkus Shopping
Falkenborgvegen 1
7044 Trondheim

41 40 77 77http://www.sirkusshopping.no

Sirkus Shopping er et av Midt Norges største kjøpesenter ligger på kollektiv knutepunkt  i Trondheim øst ved innkjøringen til Trondheim sentrum. Kjøpesenteret har visjon "STORE OPPLEVELSER" som vi lever etter med å gi våre gjester en annerledes handelseopplevelse. Vi har mange event som skal være med å innfri denne visjonen.

Sirkus har en sterk butikkmiks med vekt på mote og ungdomsbutikker, spisesteder og interiør.

Følg saker fra Sirkus Shopping

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sirkus Shopping på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sirkus Shopping

Trondheim får 42 nye arbeidsplasser14.8.2020 13:22:43 CESTPressemelding

I en tid der mange butikker lukker dørene og legger planlagte etableringer på is så åpner 6 nye kjeder butikker på Sirkus shopping i Trondheim. Koronapandemien skremmer ikke retail bransjen, men de satser i stedet på nyetableringer ved kjøpesenter. Kjøpesenteret Sirkus shopping ligger midt i et kollektivt knutepunkt i Trondheim øst og har 6 nye butikker som åpner midt under Korona. Dette gir Trondheim by 42 nye arbeidsplasser i en tid der det er stor arbeidsledighet og mange som mister jobben.

Skandinavisk design er det hottest innen interiør!16.9.2017 13:50:05 CESTPressemelding

Drømmen til Stine Dahle var en butikk full av unike, skandinaviske møbler. Med åpning av Nobu Home på Sirkus Shopping og tilhørende nettbutikk, er drømmen blitt virkelighet. Høstens interiørtrend er en kombinasjon av naturmaterialer som mange lekre tresorter, fløyel i varme tonearter mikset med metall som gull og grønne store planter. En trendperiode som alle vil kunne sette sammen til sin stil og fortsatt være IN.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom