Norges Fotballforbund

Inviterer til «Eat Move Sleep Drømmedøgn»

Del
I år er det 30 år siden Norges Fotballforbund (NFF) og BAMA begynte å samarbeide. Jubileet skal feires med et storslått “Drømmedøgn” på Ullevaal Stadion, og barn fra hele landet kan søke om å bli med.

- Med «Eat Move Sleep Drømmedøgn», vil vi arrangere noe helt nytt og spesielt, som aldri er gjennomført i Norge før. 100 barn, fordelt på 50 deltakerpar, vil få oppleve et helt unikt døgn på Ullevaal Stadion, sier Håkon Andersen, sponsorsjef i BAMA.

- Barna skal så klart få spille fotball, og det blir øvelser ledet av trenere fra landslaget. Vi får også besøk av Adrian Krog, tidligere verdensmester i fotballtriksing, men den mest unike opplevelsen blir å få overnatte i telt på gressmatta. Det er noe ingen andre har gjort tidligere, forteller han.

Arrangementet finner sted på Ullevaal Stadion fra 24. til 25. juni. Alle fotballglade barn født i 2010 og 2011 kan søke om plass. Barna søker som deltakerpar, slik at det blir 50 deltakerpar og 100 barn totalt på arrangementet.

Søknadsfristen er 28. mars.

- BAMA og NFF har hatt et tett og godt samarbeid i 30 år, med fokus både på bredden og toppen i norsk fotball. Det å invitere 100 barn til et drømmedøgn på nasjonalarenaen vår, oppsummerer på mange måter hvordan vi har jobbet sammen i alle disse årene, forklarer Karl-Petter Løken, generalsekretær i NFF.

- Det starter alltid i bredden, både når det kommer til fotballaktiviteter, samhold og ikke minst drømmer. Vi ønsker å gi de 100 barna et drømmedøgn som forhåpentligvis kan bidra til at de, og andre de kjenner, ønsker å bli lenge i fotballen.

- Vårt mest ambisiøse prosjekt

Gjennom årene, har BAMA og NFF samarbeidet om gjennomføringen av en rekke arrangementer, men Andersen mener at ingen av dem kan måles med “Drømmedøgn”.

- Dette blir uten tvil vårt mest ambisiøse prosjekt. Det å skulle ha 100 barn på overnatting på Ullevaal blir spennende. Planen er solid, og vi føler oss trygge på at det blir et fantastisk opplegg for dem som blir trukket ut. Vi ønsker å gi barna en opplevelse for livet, og er sikre på at vi skal klare det. En stor takk til NFF som lar oss bruke Ullevaal Stadion til et så spektakulært arrangement, forteller han.

En tilfeldig trekning vil avgjøre hvem som får plass på arrangementet, men hver fotballkrets vil være representert. Deltakerparene med lengst reisevei, får dekket transport til arrangementet. BAMA og NFF stiller også med telt og mat, samt en utstyrspakke med trøye, shorts, fotballstrømper og drikkeflaske.

Bilder

Om Norges Fotballforbund

Norges Fotballforbund
Norges Fotballforbund
Sognsveien 75 J
Oslo

21 02 93 00https://www.fotball.no

Følg pressemeldinger fra Norges Fotballforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Fotballforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Fotballforbund

PRIV.RED: Invitasjon til landslagsuttak A-kvinner24.3.2023 14:25:22 CET | Pressemelding

Landslagssjef Hege Riise presenterer sin tropp til kampene mot Spania 6. april og Sverige 11. april. Tid: Mandag 27. mars kl 11:00 Sted: Colosseum, Ullevaal Stadion U23-assistenttrener Ronny Johnsen vil også presentere U23-landslagets tropp til kampene mot Belgia og Italia. Pressekonferansen streames på NFF TV og Fotballandslagets Facebook-side. Media som ønsker tilgang til streamen kan kontakte msw@fotball.no

PRIV.RED: Invitasjon til frokostmøte 8. mars7.3.2023 13:03:28 CET | Pressemelding

Norges idrettsforbund, Norges Fotballforbund og Norsk Tipping inviterer til frokostmøte på den internasjonale kvinnedagen 8. mars. Idrettspresident Berit Kjøll, fotballpresident Lise Klaveness og Tonje Sagstuen, kommunikasjonsdirektør i Norsk Tipping, kommer. Sted: Ullevaal Panorama (Ullevaal Stadion), inngang A1 Media som ønsker å delta kan melde seg på til msw@fotball.no Det vil bli mulighet for intervjuer i etterkant av frokostmøtet. Norges idrettsforbund, Norges Fotballforbund og Norsk Tipping står sammen om «Vi trenger deg!», som er en satsing på kjønnsbalanse og mangfold i idretten. Program: 08:30: Enkel frokost 09:00: Vi trenger deg! v/idrettspresident Berit Kjøll Flere kvinner på alle nivå, fra bredden til UEFA, v/fotballpresident Lise Klaveness Norsk Tipping, v/kommunikasjonsdirektør Tonje Sagstuen Sigrid Heien Hansen, fotballprofil Norges Ishockeyforbund 10:00: Avslutning

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom