Norges Fotballforbund

Inviterer til «Eat Move Sleep Drømmedøgn»

Del
I år er det 30 år siden Norges Fotballforbund (NFF) og BAMA begynte å samarbeide. Jubileet skal feires med et storslått “Drømmedøgn” på Ullevaal Stadion, og barn fra hele landet kan søke om å bli med.

- Med «Eat Move Sleep Drømmedøgn», vil vi arrangere noe helt nytt og spesielt, som aldri er gjennomført i Norge før. 100 barn, fordelt på 50 deltakerpar, vil få oppleve et helt unikt døgn på Ullevaal Stadion, sier Håkon Andersen, sponsorsjef i BAMA.

- Barna skal så klart få spille fotball, og det blir øvelser ledet av trenere fra landslaget. Vi får også besøk av Adrian Krog, tidligere verdensmester i fotballtriksing, men den mest unike opplevelsen blir å få overnatte i telt på gressmatta. Det er noe ingen andre har gjort tidligere, forteller han.

Arrangementet finner sted på Ullevaal Stadion fra 24. til 25. juni. Alle fotballglade barn født i 2010 og 2011 kan søke om plass. Barna søker som deltakerpar, slik at det blir 50 deltakerpar og 100 barn totalt på arrangementet.

Søknadsfristen er 28. mars.

- BAMA og NFF har hatt et tett og godt samarbeid i 30 år, med fokus både på bredden og toppen i norsk fotball. Det å invitere 100 barn til et drømmedøgn på nasjonalarenaen vår, oppsummerer på mange måter hvordan vi har jobbet sammen i alle disse årene, forklarer Karl-Petter Løken, generalsekretær i NFF.

- Det starter alltid i bredden, både når det kommer til fotballaktiviteter, samhold og ikke minst drømmer. Vi ønsker å gi de 100 barna et drømmedøgn som forhåpentligvis kan bidra til at de, og andre de kjenner, ønsker å bli lenge i fotballen.

- Vårt mest ambisiøse prosjekt

Gjennom årene, har BAMA og NFF samarbeidet om gjennomføringen av en rekke arrangementer, men Andersen mener at ingen av dem kan måles med “Drømmedøgn”.

- Dette blir uten tvil vårt mest ambisiøse prosjekt. Det å skulle ha 100 barn på overnatting på Ullevaal blir spennende. Planen er solid, og vi føler oss trygge på at det blir et fantastisk opplegg for dem som blir trukket ut. Vi ønsker å gi barna en opplevelse for livet, og er sikre på at vi skal klare det. En stor takk til NFF som lar oss bruke Ullevaal Stadion til et så spektakulært arrangement, forteller han.

En tilfeldig trekning vil avgjøre hvem som får plass på arrangementet, men hver fotballkrets vil være representert. Deltakerparene med lengst reisevei, får dekket transport til arrangementet. BAMA og NFF stiller også med telt og mat, samt en utstyrspakke med trøye, shorts, fotballstrømper og drikkeflaske.

Bilder

Om Norges Fotballforbund

Norges Fotballforbund
Norges Fotballforbund
Sognsveien 75 J
Oslo

21 02 93 00https://www.fotball.no

Følg pressemeldinger fra Norges Fotballforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Fotballforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Fotballforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom