Accountor

Inviterer bønder på gratis seminar om eierskifte og generasjonsskifte

Del

Det er mange spørsmål som dukker opp i forbindelse med generasjonsskifte og eierskifte i landbruket. Accountor Vesterålen i samarbeid med Norsk Landbruksrådgiving her i Vesterålen/Lofoten, inviterer til gratis seminar om nettopp dette temaet.

«Vi både er og skal fortsette å være tett på våre kunder, og bistå i den enkeltes utfordringer. Det er naturlig for oss å invitere til et seminar om et viktig tema for mange av våre kunder. Vi jobber i det daglige med 60-70 gårdbrukere i Vesterålen og vi har derfor god kompetanse om deres situasjon og utfordringer», sier Ivar Tjønsø, daglig leder i Accountor Vesterålen. 

Accountor har et eget team som jobber for denne bransjen, og i tillegg har vi sterke nasjonale ressurser ved behov. I Norge har Accountor nærmere 70 kontorer, med masse kompetanse og kunnskap. 

Ivar fortsetter; «VI er svært glade for å tilrettelegge for dette gratis seminaret sammen med Norsk Landbruksrådgivning her i Vesterålen/Lofoten. Vi setter pris på at lokal kompetanse kommer sammen for å tilby bønder hjelp og støtte på viktige tema – samarbeid gjør sterk!»

«Temaet om eierskifte og generasjonsskifte er noe vi opplever at enkelte vegrer seg for å ta tak i, det er et følsomt tema. Da kan det være godt å vite at vi som er et lokalt regnskapskontor kan bistå i denne prosessen», sier Øystein Pedersen, regnskapsfører hos Accountor. 

Vi serverer selvsagt enkel og kortreist mat i samarbeid med Landbruksskolen på Kleiva og ønsker alle hjertelig velkommen til seminar – uavhengig av om de er kunde eller ei av Accountor Vesterålen. 

Alle som vil er velkommen på Kleva Landbruksskole den 24. oktober, kl. 12 – 15. 

Hvis du har lyst å være med setter vi pris på om du melder deg på av hensyn til planleggingen. Send en e-post til oyvind.pedersen@accountor.no eller ring på 952 50 175.

Nøkkelord

Bilder

Om Accountor

Accountor
Accountor
Innspurten 1 A, 3. etg.
0663 Oslo

02714http://www.accountor.no

Fakta om Accountor:

Accountor Norge har om lag 70 kontorer rundt i Norge, som betjener alle typer kunder innen regnskap, lønn, rådgivning, rekruttering og økonomitjenester. Vi har ca 600 ansatte på landsbasis.  

Accountor omsetter for ca. 500 millioner i året i Norge. 

Accountor har også kontorer i Finland, Sverige, Danmark, Nederland, Russland, Ukarina. 

Se www.accountor.no

Følg saker fra Accountor

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Accountor på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Accountor

Næringslivet rammes hardt19.3.2020 16:14:59 CETPressemelding

Permittering er nødvendig noen ganger, konkurs er ingen skam. Dette kommer vi oss ut av. Accountor har blant sine 12.000 kunder gjort analyser på bransjer og risiko. Derfor har vi god kunnskap om hvem som rammes og hvordan. Nils P. Hagen, driftsdirektør i Accountor sier at «Vi jobber nå hardt for å bistå våre kunder i absolutt hele landet. Med vårt kundenettverk ser vi svært godt og raskt hvordan næringslivet nå rammes under korona-krisen»

Svindel på Finn.no: slik avslører du falske annonser25.1.2020 09:00:00 CETPressemelding

I en seriøs jobbannonse vil de aldri be deg logge på BankID eller oppgi personnummer. Det har nylig blitt avslørt at jobbsøkere hos Finn.no til Norges største bank DnB har blitt bedt om å identifisere seg med BankID i forbindelse med ønske om å gjennomføre en bakgrunnssjekk som en del av rekrutteringsprosessen. Jon Even Sørlie, daglig leder i Accountor Rekruttering & Innleie sier: «Dette virker å fremstå som reelle bedrifter med bedriftsprofiler på Finn.no. Vi har også en slik bedriftsprofil på Finn.no og ønsker å være tydelige på at kandidater kan stole på oss. Kreative svindelforsøk vil vi alltid se eksempler på, og dette er vel et av de vi ikke har sett i Norge tidligere. I dette tilfellet bes det om personnummer. Hos oss har vi aldri behov for personnummer i forbindelse med å gjennomføre en rekrutteringsprosess»

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom