Helse Sør-Øst RHF

Invitasjon til pressemøte - media i Innlandet

Del

Invitasjon til mediene i etterkant av møtene med kommunene i Sykehuset Innlandets opptaksområde 27. og 29. januar. Tid: onsdag 27. januar kl 18.00 – 18.30 og fredag 29. januar kl 16.30 – 17.00

Påmelding:

Vi ber om at dere som er interessert melder dere på til kommunikasjon@sykehuset-innlandet.no 

Dette gjennomføres digitalt, og de som melder interesse får tilsendt oppkoblingsinformasjon.

Kommunene i Innlandet er sentrale samarbeidspartnere i videreutviklingen av Sykehuset Innlandet. Helse Sør-Øst RHF ønsker dialog med og innspill fra kommunene som ledd i den videre saksbehandlingen av ny sykehusstruktur og før det tas stilling til endelig tidsplan for beslutningsprosessen. Det avholdes møter med hver av dagens vertskommuner 27. januar, samt med kommunene i hver helsefellesskapsregion 29. januar.

Møtene markerer oppstart av en høringsperiode der kommunene i opptaksområdet for Sykehuset Innlandet inviteres til å gi en skriftlig tilbakemelding på prosjektrapporten og samfunnsanalysen som er utarbeidet som del av utredningen av ny sykehusstruktur i Innlandet.

Pressen inviteres til en digital presseseanse i etterkant av møtene, med mulighet til å stille spørsmål til styreleder og administrerende direktør i Helse Sør-Øst RHF og Sykehuset Innlandet HF.

Om Helse Sør-Øst RHF

Helse Sør-Øst RHF
Helse Sør-Øst RHF
Parkgata 36
2317 Hamar

62585500https://www.helse-sorost.no/

Helse Sør-Øst RHF (regionalt helseforetak) er er av fire regionale helseforetak i Norge og eier de 11 statlige helseforetakene i regionen.

Helse Sør-Øst RHF sørger for spesialisthelsetjenester til 2,9 millioner mennesker i fylkene Agder, Oslo, Innlandet, Vestfold og Telemark og Viken.  

Følg saker fra Helse Sør-Øst RHF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Helse Sør-Øst RHF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Helse Sør-Øst RHF

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom