TV 2

Invitasjon til pressedag for Kids in crime

Del

Torsdag 10. november inviteres det til pressedag for det upolerte oppvekstdramaet «Kids in crime» med Jakob Oftebro i en av hovedrollene.

I «Kids in Crime» følger vi 17-årige Tommy fra Sarpsborg. Serien er lagt til år 2001, og Tommy er på rask vei inn i voksenlivet. Ting sklir imidlertid litt ut for Tommy, som brått havner på et sidespor med dop og kriminalitet. Serien, som inneholder store doser rå humor og spenning, gjenspeiler utfordringene og det tøffe ungdomsmiljøet i byen. Det blir upolert og realistisk – serien er nemlig inspirert av serieskaper Kenneth Karlstads egne opplevelser. 

I rollene ser vi Jakob Oftebro i rollen som Freddy Hælvette, Lea Myren som Monica, Kristian Repshus som Tommy og Martin Øvrevik som Pål. Les mer om serien her.

«Kids in Crime» består av 8 episoder av 30 minutter og får premiere 25. november på TV 2 Play. 


Tid og sted for pressedag:

Tid: torsdag 10. november, fra kl. 10.00
Sted: Clarion hotel Bjørvika

Til stede på pressedaen er Jakob Oftebro, Lea Myren, Kristian Repshus og Martin Øvrevik, samt Kenneth Karlstad - serieskaper/manus.

Påmeldt presse vil få tilsendt påsynskopier i forkant av pressedagen.

Kontakt nina.engh@tv2.no for påmelding, og spørsmål vedrørende serien og pressedagen.

Nøkkelord

Kontakter

Nina EnghKommunikasjonsansvarlig

Skal vi danse, Forræder - iblant oss, Hver gang vi møtes, Funkyfam, Bloggerne, Bleep, Kids in crime og I fyr og flamme.

Tel:+47 916 05 816nina.engh@tv2.no

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom