TV 2

Invitasjon til pressedag for I fyr og flamme

Del
Vi inviterer til pressedag for TV 2s nye humorprogram «I fyr og flamme» mandag 16. januar.

I «I fyr og flamme» får vi se de tre kjendisduoene presentere at de har gjennomført de villeste, rareste og mest vågale utfordringene og dokumentert alt på video. Men har de klart å gjennomføre det de påstår at de har gjort?

I hvert program presenterer lagene nye utfordringer og to nye gjestedommere er på plass. Programleder Simon Nitsche og gjestedommerne skal sammen finne ut hvem som snakker sant, og hvem som bare bløffer. Les mer her.

Her er lagene:

Influenser og sexolog Iselin Guttormsen og influenser og artist Alexandra Joner.

Musiker og skuespiller Thomas «Fingern» Gullestad og hans gode nabo tidligere profesjonell FMX-utøver og nå skuespiller Ailo Mikkelsen Gaup.

Programleder og youtuber Victor Sotberg, og hans kompis youtuber Robin «Rob – The Sir» Hofset.

«I fyr og flamme» får premiere 26. januar på TV 2 Direkte og TV 2 Play.

--

Pressedag

Presse inviteres til å gjøre intervjuer i forbindelse med premieren på «I fyr og flamme». 

Tid: Mandag 16. januar kl. 09.30-11.30.
Sted: Shutter bar, Clarion hotel Oslo, Bjørvika.

Påmeldt presse vil få tilsendt påsynskopier i forkant av pressedagen.


Kontakt nina.engh@tv2.no for påmelding, og evt. spørsmål vedrørende pressedagen.

Kontakter

Nina EnghKommunikasjonsansvarlig

Hver gang vi møtes, Skal vi danse, Forræder, Rydderevolusjonen, Jørgine - alene med flokken, Sommerhytta, Bloggerne, Bleep, Kids in crime, I fyr og flamme, Fling og Funkyfam.

Tel:+47 916 05 816nina.engh@tv2.no

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med over 6000 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom