TV 2

Invitasjon til pressedag for "Hodejegerne - Den første løgnen" 29. august

Del

Den nye serien «Hodejegerne - Den første løgnen», basert på Jo Nesbøs roman, er en av høstens dramasatsninger fra TV 2, og det inviteres til pressedag mandag 29. august.

«Hodejegerne» utspiller seg i tiden før Jo Nesbøs roman og filmatiseringen av den populære romanen med samme navn. I serien følger vi den unge Roger Brown, som spilles av Axel Bøyum, en hodejeger som både lyver og manipulerer seg frem både i arbeidslivet og kjærlighetslivet. Men en løgn fører til en ny løgn og snart er han fanget i et nett av løgner som setter både han selv og sine nærmeste i fare.

I hovedrollene ser vi Axel Bøyum som Roger Brown, Ingrid Giæver som Diana Eliasse og Mikkel Bratt Silset som Ove Kjikerud. Geir Henning Hopland, har regi og bidratt til manus. Alle er tilstede og tilgjengelig for intervjuer.


Tid: mandag 29. august fra kl. 09.00
Sted: Villa Paradiso, Bjørvika/Munch brygge, Oslo.

Kontakt CelineDorum.Pettersen@tv2.no for påmelding til pressedagen eller intervjuer.


Påmeldt presse vil få tilsendt påsynskopier i forkant av pressedagen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.