TV 2

Invitasjon til pressedag for Funkyfam

Del

Mandag 15. august er det klart for en fjerde sesong med populære Funkyfam, og det inviteres til pressedag onsdag 3. august.

I den fjerde sesongen av Funkyfam møter vi en høygravid Jørgine som nok en gang har gått over termin. Vi får ta del i hennes fødselshistorie og ikke minst i den krevende tiden som følger. For samtidig som lille Indigo Iro kommer til verden, blir Trudes hund Alaska alvorlig syk hjemme i Ålesund. Trude må etter hvert ta noen tunge avgjørelser. På Jessheim rammes hele familien av korona og Jørgine må tilbringe den første tiden med sin nyfødte i karantene sammen med resten av familien.

Emil og Silas har begge møtt hver sin kjæreste og vi blir med når familien får møte dem for aller første gang. Jørgine sliter med at tvillingene plutselig ikke er like interessert i familiesammenkomster og heller dyrker kjærligheten fremfor å henge med henne. Noah er ferdig i militæret og har flyttet hjem til Trude i Ålesund. Men han har store ambisjoner for fremtiden, og utvikler både sitt eget klesmerke sammen med Jørgine og ønsker å studere i Oslo på sikt. Morten har lagt opp som fotballspiller og tilbringer dagene som hjemmeværende pappa og dyrker fortsatt sin store interesse for hagearbeid. Jørgine jobber for fullt, men det er ikke alltid like enkelt å kombinere amming med det å være en aktiv treningsprofil. Vi blir med på både fotoshooter, når hun er programleder for «Norges Tøffeste» og ikke minst når Funkychallenge endelig kan avvikles etter to år med pandemi.

Det blir den mest sårbare sesongen til nå og vi er tettere på enn noen gang. Midt i en hektisk hverdag og alt kaoset, er det fortsatt masse latter, høylytte diskusjoner, fartsfylte aktiviteter, sterke følelser og tette og nære familiebånd. 

Funkyfam - sesong 4, får premiere 15. august på TV 2 Play og TV 2 Livsstil.
Serien vises mandag til onsdag, og består av totalt 21 episoder.

 - - -

Presse inviteres til å gjøre intervjuer i forbindelse med ny sesong av Funkyfam.

Tid: Onsdag 3. august fra kl. 09.00
Sted: Villa Paradiso, Bjørvika/Munch brygge, Oslo.

Kontakt nina.engh@tv2.no for påmelding, og evt. spørsmål vedrørende pressedagen.

Påmeldt presse vil få tilsendt påsynskopier i forkant av pressedagen.

Nøkkelord

Kontakter

Nina EnghPR- og medierådgiver

Skal vi danse, Bloggerne, Funkyfam, Fighterhjerte, Den beste Funkytwin, I fyr og flamme, Martine vil ha jobb og Hodejegerne.

Tel:+47 916 05 816nina.engh@tv2.no

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.