TV 2

Invitasjon til pressedag for Bloggerne

Del

Torsdag 29. september inviteres det til pressedag for høstens sesong av "Bloggerne".

I den 17. sesongen av "Bloggerne" følger vi Alexandra Joner, Monica Nyhus, Martine Lunde, Gisle Agledahl og Sara-Emilie Tandberg.

Sara-Emilie Tandberg har i denne sesongen blitt singel, men en gammel flamme dukker plutselig opp og snur opp ned på livet. Deltakelsen i MGP blir ikke helt som Alexandra Joner hadde tenkt seg, og mamma Barbara krever også sin del av en hektisk hverdag. Martine Lunde har sett seg lei på avstandsforhold, og er nå kommet til det punktet at hun må vurderer om forholdet har en fremtid. Som en stor kontrast til de to siste årene med lockdown og alenetilværelse på gården i Fyresdal, reiser Gisle Agledahl reiser til New York og nyter det urbane storbylivet! Monica og Chris Nyhus planlegger storslått bryllupsfest i Barcelona, for å feire 10 års ekteskap. De avslører at ikke alt har gått på skinner, og at ekteskapet var i fare for å ryke.


Bloggerne - sesong 17, får premiere mandag 3. oktober på TV 2 Play og TV 2 Livsstil.

Serien vises mandag til onsdag, og består av totalt 21 episoder.

 - - -

Presse inviteres til å gjøre intervjuer i forbindelse med ny sesong av "Bloggerne":

Tid: Torsdag 29. september kl. 09.00
Sted: Villa Paradiso, Bjørvika/Munch brygge, Oslo.

Påmeldt presse vil få tilsendt påsynskopier i forkant av pressedagen.


Kontakt nina.engh@tv2.no for påmelding, og evt. spørsmål vedrørende pressedagen.


Nøkkelord

Kontakter

Nina EnghKommunikasjonsansvarlig

Skal vi danse, Forræder - iblant oss, Hver gang vi møtes, Funkyfam, Bloggerne, Bleep, Kids in crime og I fyr og flamme.

Tel:+47 916 05 816nina.engh@tv2.no

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom