Invitasjon til presentasjon av Norges mest attraktive arbeidsgiver

Del

Vi inviterer media til å bli med når Randstad presenterer Norges mest attraktive arbeidsgiver tirsdag 23. juni kl 14. Arrangementet skulle vært gjennomført i mars, men ble endret til et digitalt arrangement og utsatt på grunn av korona. Programmet ledes av Anne Lindmo

Vinnerne fra 2019, DNV GL, sammen med Kongsberg-gruppen (2 plass) og NRK (3. plass)
Vinnerne fra 2019, DNV GL, sammen med Kongsberg-gruppen (2 plass) og NRK (3. plass)

På årets arrangement, som holdes digitalt tirsdag 23. juni kl 14, vil du få god innsikt om employer branding og hvilke trender som kommer til å påvirke både norsk og internasjonalt arbeidsmarked i årene som kommer. 

Randstad Employer Brand Research er verdens største HR-undersøkelse med over 200 000 respondenter internasjonalt. I Norge har vi intervjuet 4000 arbeidstakere om deres syn på arbeidsliv, arbeidsgivere og elementer som påvirker jobbhverdagen. 

Høydepunktet i arrangementet er kåringen av Norges mest attraktive arbeidsgiver, en pris som DNV GL vant i 2019. 

I tillegg til å kåre Norges mest attraktive arbeidsgiver vil vi se på generelle trender og innsikt om arbeidstakere og arbeidsliv. Vi ser på: 

  • Hvorfor er kvinner mer opptatt av lønn enn menn?
  • Hvilke ansattegoder setter vi størst pris på?
  • Hvilke kanaler bruker vi for å finne ny jobb?
  • Hvilke elementer er de viktigste for oss når vi skal bytte arbeidsgiver?

Dette og mye annet vil du få svare på ved å delta på eventet. 

Randstad Employer Brand Award vil kåre Norges mest attraktive arbeidsgiver 2020. Undersøkelsen er gjennomført av TNS Kantar, og vi har snakket med et stort utvalg nordmenn i alderen 18-65 år, med lik fordeling mellom begge kjønn. Selve undersøkelsen for 2020 ble gjennomført i januar.

Webinaret varer fra kl. 14.00-14.30.

Påmelding ligger her

https://youtu.be/7Zzustm1ofE
Teaservideo med bilder fra fjorårets event.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Vinnerne fra 2019, DNV GL, sammen med Kongsberg-gruppen (2 plass) og NRK (3. plass)
Vinnerne fra 2019, DNV GL, sammen med Kongsberg-gruppen (2 plass) og NRK (3. plass)
Last ned bilde

Lenker

Om Randstad

Randstad
Randstad
Kristian Augusts gate 15
0164 Oslo

400 21 400http://www.randstad.no
om Randstad

Randstad er den globale markedslederen innen HR-service. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Dette kaller vi Human Forward. I 2019 hjalp vi mer enn to millioner kandidater med å finne en meningsfylt jobb hos en av våre 280 000 kunder. I tillegg ga vi opplæring til mer enn 350 000 mennesker. Randstad har en tilstedeværelse i 38 land over hele verden, og har en topp-tre markedsposisjon i halvparten av disse. I 2019 hadde Randstad i gjennomsnitt 38 280 egne ansatte og en omsetning på 23,7 mrd Euro. Randstad ble etablert i 1960 og har hovedkontor i Diemen i Nederland. Randstad N.V. er notert på NYSE Euronext. For mer informasjon, se www.randstad.com og www.randstad.no

Følg saker fra Randstad

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Randstad på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Randstad

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom