Randstad

Invitasjon til presentasjon av Norges mest attraktive arbeidsgiver

Del

Vi inviterer media til å bli med når Randstad presenterer Norges mest attraktive arbeidsgiver.

25. april presenterer det globale HR- og rekrutteringsgiganten Randstad de mest attraktive arbeidsgiverne i Norge i 2019. Vi har gjort en uavhengig evaluering av Norges største selskaper. Kåringen er del av Randstad Employer Brand Research, verdens mest omfattende undersøkelse med over 180 000 respondenter i 32 land. Dette har vi gjort siden 2000, men i år for første gang i Norge. Ingen av selskapene har blitt informert i forkant, eller fått mulighet til å melde seg på. Undersøkelsen baserer seg på dybdeintervjuer gjort med nærmere 5000 nordmenn mellom 18 og 65 år. Intervjuene er gjennomført av TNS Kantar på oppdrag fra Randstad.

Torsdag 25. april presenterer vi resultatene i Randstad Employer Brand Research på Sentralen i Oslo, hvor media og norske HR-leder er invitert.

Utdrag fra programmet

  • Oppsummering av resultatene: Hvem er de ti mest attraktive arbeidsgiverne i Norge i 2019?
  • Prisutdeling: 1.-3- plass premieres.

Representanter fra hver arbeidsgiver vil være tilstede og tilgjengelig for kommentar.

  • Foredrag av Lucy Adams, tidligere HR-leder i BBC London, nå CEO i Disruptive HR. Hun har mange nye og spennende tanker om Human Resources, og vil også være tilgjengelig for kommentarer etter sitt innlegg.

Presentasjon av resultatene av undersøkelsen, hva er det viktigste man ser etter når man velger arbeidsgiver, viktigste grunner for å bli, eller forlate en arbeidsplass, hvor arbeidssøkere innheter informasjon om fremtidig arbeidsted. Forskjeller og likheter mellom generasjoner, nasjoner og bransjer. 

Ettermiddagen byr på sjansen til å skape fyldig kontekst til rapporten om Norges mest attraktive arbeidsgivere på en kvalitetssikret og effektiv måte.

Velkommen!

Tid: Torsdag 25. april, kl 16-19

Sted: Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo

Konferansier: Anne Lindmo

Påmelding til markedssjef Christian Børresen, christian.borresen@randstad.no innen 23. april.

Ønsker du å få tilsendt tallmateriale i etterkant? Ta kontakt!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Randstad

Randstad
Randstad
Haakon VIIs gate 5
0161 Oslo

400 21 400http://www.randstad.no
Om Randstad

Randstad er verdens største selskap innen fleksibel arbeidskraft og HR-service. Vi hjelper mennesker og virksomheter med å realisere sitt fulle potensial. Dette gjør vi ved å kombinere kraften i dagens teknologi med vår brennende interesse for mennesker. Selskapet håndterer daglig mer enn 600.000 arbeidstakere i 38 land, fordelt på 4826 kontorer, og omsatte i 2018 for 23,8 milliarder Euro. Randstad ble grunnlagt i 1960 av to studenter, er i dag børsnotert i Amsterdam og har hovedkontor i Diemen, Nederland. Se randstad.com. I Norge har Randstad kontorer over hele landet, og tilbyr tjenester innen rekruttering, bemanning og HR-løsninger. Les mer på randstad.no.

Følg saker fra Randstad

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Randstad på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Randstad

Offentlighetsprinsippet - den beste måten å unngå søkere?26.9.2019 08:52:43 CESTPressemelding

Tåler alle ansettelser offentlighetens lys, eller ville man fått bedre ledere ved å ført flere prosesser bak lukkede dører? I diskusjonen rundt Offentleglova er det mange tunge argumenter fra begge sider. Likevel mener Randstad det faktum at mange arbeidstakere kvier seg for å søke jobb i det offentlige av frykt for hvordan prosessen kan påvirke karrieren gjør at det er på tide å se seg om etter alternativer til dagens ordning.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom