Siva – selskapet for industrivekst

Invitasjon til Digital Siva-konferanse

Del

Onsdag 27. mai kl 11.30 til 13.00 inviterer Siva til digital Siva-konferanse, Vekst gjennom grønn omstilling. Vi følger opp podkast-serien med spennende samtaler og utdeling av Siva-prisen 2020.

Er vi rigget for fremtiden? Hvordan finne forretningsideer i bærekraftmålene? Hvordan gå fra start-up til scale-up?, med tema omstilling. Noe av det som skal debatteres er hvordan vi skal få flere oppstartselskaper til å bli vekstselskaper, og hvordan finne forretningsideer i bærekraftmålene.

Vi følger opp temaet i podkast-serien «Vekst gjennom grønn omstilling» med spennende samtaler og smakebiter fra podkastene. Du vil møte næringsminister Iselin Nybø, Kamilla Sharma (Innoventus Sør), Stig Hansen (Næringshageforeningen), Ingrid Riddervold Lorange (Siva) og Silvija Seres (Lørn).

Det blir dialog med tilhørerne i form av spørsmål, kommentarer og «meningsmålinger».

Utdeling av Siva-prisen pålydende kr 250.000. Formålet med Siva-prisen 2020 er å løfte fram en virksomhet som har fått til vekst gjennom grønn omstilling.  

Finalister til Siva-prisen er : 

  • Westcon Power & Automation, et selskap som tilbyr løsninger innen elektro- og automasjonssystemer.
  • Beyonder, som driver innen batteriteknologi uten bruk av nikkel, kobolt eller andre tungmetaller og utvikler ikke-brennbare, kraftige og kostnadseffektive batterier basert på aktivt karbon fra sagflis. 
  • Arctic Nutrition, for bedriftens innovative arbeid med utvikling av medisin for behandling av psoriasis, basert på restråvarer av silderogn. 
  • L. Rødne & Sønner, en familiebedrift med 50 års historie som operatør av passasjerfartøy. Selskapet har vært en pioner i bruk av karbonfiber i båter, og leter kontinuerlig etter miljøvennlige løsninger.
  • Industrial Green Tech, en klynge med rundt 100 medlemmer som gjennom samarbeid jobber for grønn omstilling i prosessindustrien. 
  • Arena Torsk, som er en del av klyngeprogrammet til Innovasjon Norge, Siva og Norges forskningsråd og jobber for helårlige arbeidsplasser og økt lønnsomhet i hvitfisknæringen. 
  • Foamrox, et selskap som leverer konstruksjoner til norske vei- og jernbanetuneller som delvis består av resirkulert glass og dermed er lettere enn tilsvarende betongløsninger

Konferansen er gratis og du kan melde deg på her: https://lorn.tech/digital-minikonferanse-siva/

LØRN.TECH og Siva har forøvrig en podkastserie med samme tema, der Silvija Seres snakker med noen av landets fremste innenfor de ulike teknologikategoriene. Episodene finner du blant annet på nettsiden https://lorn.tech/siva/

Kontakter

Preben Sandborg Røe, kommunikasjonsdirektør i Siva
901 25 773 / preben.sandborg.roe@siva.no

Bilder

Om Siva – selskapet for industrivekst

Siva – selskapet for industrivekst
Siva – selskapet for industrivekst
Postboks 1253 Torgard
7462 Trondheim

http://www.siva.no

Siva tilrettelegger for vekst og utvikling i industri og næringsliv.

Vår virksomhet er tilstede over hele landet, der vi bidrar til arbeidsplasser, verdiskaping og levedyktige lokalsamfunn.

Følg saker fra Siva – selskapet for industrivekst

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Siva – selskapet for industrivekst på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Siva – selskapet for industrivekst

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom