Boots Norge

Invitasjon til åpning av demenskampanjen

Del

Nasjonalforeningen for folkehelsen og Boots apotek har inngått et samarbeid som vil gjøre Boots apotekene mer demensvennlige. 18. september går startskuddet for aksjonen på Boots apotek Bøler.

Generalsekretær i Nasjonalforeningen for folkehelsen, Lisbet Rugtvedt og administrerende direktør i Boots Norge, Margrethe Sunde, klipper snoren, og det vil bli anledning til å snakke med både disse og apotekpersonalet som møter de aktuelle kundegruppene hver eneste dag.

Vel møtt på Boots apotek Bøler mandag 18. september kl. 11.30.

 Om demensvennlige apotek

Personer med demens får nå bedre kundeservice i alle Boots apotek, takket være et samarbeid mellom Boots Norge og Nasjonalforeningen for folkehelsen.

Formålet med samarbeidet er å kunne møte mennesker med demens med forståelse, respekt og støtte. På denne måten får mennesker med demens større muligheter til å være inkludert og delta i nødvendige hverdagsaktiviteter, som å bruke apoteket.

Fra 18. september til 19. oktober vil Boots apotek ha et ekstra fokus på demens, og alle medarbeidere i Boots apotek har gjennomført opplæring for å kunne gi bedre kundeservice til personer med demens.

Kontaktinformasjon Boots apotek Bøler

Adresse: Bølerlia 4, 0691 Oslo

Apotekets kontaktperson: apoteker Kristin Opsahl

Tlf: 22 75 91 90

Kontakter

Bilder

Om Boots Norge

Boots Norge
Boots Norge
Maridalsveien 300
0872 Oslo

23 25 07 00http://www.boots.no

Boots Norge har 158 apotek i Norge.

Boots har over 160 års erfaring fra apotekdrift og produktutvikling, og er i dag et av verdens best kjente merkenavn. I samarbeid med forskere og spesialister innen helse og hudpleie, utvikler og produserer Boots flere av Storbritannias bestselgende merkevarer for eksempel No7, Botanics og Soltan. Disse er tilgjengelige gjenom Boots apotek i Norge. Vi åpnet vårt første apotek i Norge i 2008. 

Vi har kjedekontor i Nydalen, grossisten Alliance Healthcare på Langhus og multidosefabrikken Farmaka. 

Boots Norge er en del av verdens største apotekledede selskap, Walgreens Boots Alliance, som er representert i mer enn 25 land over hele verden. 

Følg saker fra Boots Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Boots Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Boots Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom