Amedia

Invitasjon: Amedia starter prøveprosjekt med elektrisk distribusjon i Østfold

Del

Amedia Distribusjon starter nå en vintertest av elektriske kjøretøy som et miljøtiltak for distribusjon av blant annet aviser, tidsskrifter, pakkesendinger og ferske frokostprodukter.

Torsdag 5. desember overtar selskapet 20 Paxster elektriske distribusjonskjøretøy som skal brukes i Fredrikstad. og Sarpsborg.

Kjøretøyene blir hentet på fabrikken, Bredmyra 3, 1739 Borgenhaugen, og kjører derfra i kolonne til Sarpsborg torg der de vil være klokka 1345. Etter hvert fortsetter kolonnen til Fredrikstad og ankommer Stortorvet rundt klokka 1445.

Representanter fra Amedia Distribusjon og Paxster vil være til stede både i Sarpsborg og Fredrikstad for å gi ytterligere informasjon og svare på spørsmål.

Amedia Distribusjon er den del av det landsomfattende distribusjonsnettverket Helt Hjem.

Kontaktperson: Kommunikasjonssjef Hallgeir Westrum, tlf 907 507 64, hallgeir.westrum@amedia.no 

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg saker fra Amedia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom