Konica Minolta

Invit: 3D print for VGS i Rogaland

Del

Rogaland er et foregangsfylke innen 3D print, og installerer nå 3D printere på videregående skoler i fylket. Onsdag 6. mars inviteres regionale videregående skoler og presse.

3D print som pensum og bruksområde på VGS.
3D print som pensum og bruksområde på VGS.

Konica Minolta installerer i første omgang YSoft 3D printere på tre ulike videregående skoler i Rogaland, og samarbeider om å utvikle en 3D print opplæringsportal for elevene. I den anledning inviteres presse og skoler. 

Agenda:

Onsdag 6. mars holdes Printfagdag for videregående skoler og presse, - på Bryne VGS.

Temaet er:

  • Hvordan bruke og forstå moderne 3D printteknologien?
  • Hvordan benytte dette i undervisningen?

3D strategi, lærerrike erfaringer med 3D fra Bryne VGS, innhold og bruk av Academyportalen, BE3D Academy er stikkord for den innovative fagdagen.

Sted: Bryne VGS, Hetlandsgata 27 Bryne.

Dato og tid: Onsdag 6. mars fra kl 9-16

Ønsker du mer informasjon?
Kontakt produktsjef i Konica Minolta: morten.hegge@konicaminolta.no

Bakgrunn: 
3D print er i stor utvikling og er forventet å få et stadig større bruksområde. Alt fra enkle modeller og prototyper, til industrielt bruk og kunstige organer i legemiddelindustrien. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

3D print som pensum og bruksområde på VGS.
3D print som pensum og bruksområde på VGS.
Last ned bilde
3D printer
3D printer
Last ned bilde
Bryne VGS
Bryne VGS
Last ned bilde

Om Konica Minolta

Konica Minolta
Konica Minolta
Maridalsveien 323
0872 Oslo

09400http://www.konicaminolta.no

Konica Minolta Business Solutions Norway as er en del av et globalt IT- selskap som tilbyr bedrifter digitale arkiv- og dokumentsystemer, som forenkler, effektiviserer og gir bedrifter full oversikt i hverdagen. Selskapet satser i år på en revolusjonerende IT-plattform som  binder sammen maskinvare, programvare og tjenester sømløst og intuitivt, i tillegg til lisenshåndtering, automatiske oppdateringer og skybaserte tjenester.

Det internasjonale konsernet er kanskje først og fremst kjent for å være en ledende leverandør av printere med implementerte og solide sikkerhetsfunksjoner til bedrifter, i tillegg til digitalttrykkmaskiner til grafisk bransje og trykkerier.  

Selskapet har en sterk miljøprofil. I januar 2009 formulerte selskapet Konica Minoltas Eco Vision 2050, som en langsiktig plan mot en bærekraftig fremtid. Visjonen er basert på konsernets ledelsesfilosofi og forpliktelse til å bidra i arbeidet mot et mer bærekraftig samfunn. Målet er å redusere CO2-utslippene med 80 % innen 2050.