Investoo group

Investoo Group retter seg mot norske investorer med en rekke nye nettsider med læremateriell for aksjehandel

Del

LONDON, Storbritannia - Investoo Group har i dag utvidet sin portefølje bestående av læringsplattformer, og inkluderer 11 nye plattformer som jobber for å hjelpe folk i Europa og Asia med å ta sine første steg inn i den tidvis skremmende aksjeinvesteringsverdenen, inkludert KjopeAksjer.no, en nettside som er spesielt rettet mot norske investorer.

KjopeAksjer.no
KjopeAksjer.no

De nye nettsidene er tilgjengelig på engelsk, nederlandsk, portugisisk, polsk, spansk, tysk, italiensk, dansk, indonesisk og fransk, og Investoo Group lover at de vil bli lansert på flere språk senere i den andre halvdelen av 2021.

David Merry, adm.dir. i Investoo Group, sa følgende: “Vi er svært glade for å kunne utvide porteføljen vår og inkludere disse nye nettsidene, slik at vi kan tilby tydelig og informativt innhold for de som er nye innen investering. Markedet har lenge hatt mangel på enkelt, lærerikt innhold uten komplisert sjargong som kan hjelpe folk med å ta de første, riktige stegene, og vi har troen på at disse nettsidene kommer til å fylle dette tomrommet. Vi gleder oss til å se hvordan de utvikler seg over tid”. 

I tillegg til at nettsidene blir lokalisert til hvert enkelt språk blir de også tilpasset sine respektive regioner, med guider som kun inneholder eksempler fra handelsplattformer som faktisk er tilgjengelig der leseren befinner seg. Stedsspesifikk informasjon, som plattformenes minimumsinnskudd, vises også i regionens lokale valuta. For eksempel vil KjopeAksjer.no, som retter seg mot brukere i Norge, vise eksempler i NOK, mens den franske siden vil vise beløpene i EUR, slik at det blir enklere å forstå. 

Adm.dir. David Merry la også til: “Å komme i gang med investering for første gang kan være like skremmende som det er spennende. Nettopp derfor har vi ønsket å skape informativt materiell for de som er nye innen investering, ikke bare på deres eget språk, men også tilpasset markedet der de befinner seg. Vi håper at ved å gjøre dette kan vi bidra til å skape informerte og smarte investorer som er klare på å ta steget ut i investeringsverdenen. Dette har alltid vært et av våre hovedformål her hos Investoo Group.”

Nøkkelord

Kontakter

For mer informasjon, ta kontakt med:
David Merry, david.merry@investoogroup.com

Bilder

KjopeAksjer.no
KjopeAksjer.no
Last ned bilde

Lenker

Om Investoo group

Investoo group
34-37 Liverpool St
EC2M 7PP London

https://www.investoogroup.com/

Investoo Group tilbyr sine brukere pålitelige nyheter innen digital finans, læremateriell og markedsanalyse med en bred portefølje bestående av autoritative globale og flerspråklige merkevarer.

Følg pressemeldinger fra Investoo group

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Investoo group på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.