Norges Jeger- og Fiskerforbund

Introjakter i Oslo og Akershus høsten 2020

Del

Norges Jeger- og Fiskerforbund inviterer til introjakt over hele landet. Her finner du oversikten over det du kan bli med på i Akershus og Oslo.

Norge er et fantastisk jaktland, med et mangfoldig tilbud til den som ønsker å jakte. Det speiler seg også i lista over introjakter som NJFF kan tilby. ​I år tilbyr NJFF 450 introjakter over hele landet med erfarne instruktører som stiller opp for å bidra til de gode jaktopplevelsene.​

​​​Hvert år utdannes det et sted mellom 10.-12.000 nye jegere. Etter bestått jegerprøvekurs er det i prinsippet bare å løse jegeravgiften, kjøpe seg et jaktkort og så dra på jakt. Dessverre er det nok ikke så enkelt for alle. Det viser seg at det kun er rundt halvparten av de ferske jegerne som kommer seg ut på jakt. Mye av årsaken ligger i en følelse av at terskelen mellom den teoretiske eksamenen og det å faktisk ta med seg et våpen ut på jakt, blir for høy. Det ønsker Norges Jeger-og Fiskerforbund å gjøre noe med. Derfor har vi etablert tilbudet med introjakter i alle landets fylker, der den ferske jegeren kan få prøve seg under kyndig instruksjon i trygge omgivelser. 

Muligheter for gode jaktreportasjer
Dersom du som journalist ønsker å være med på en introjakt for å lage en reportasje, så lar det seg som regel ordne. Av praktiske hensyn vil det være fornuftig at våre fylkessekretærer formidler kontakt mellom deg og den lokale arrangøren.

Her finner du oversikten over det som tilbys i Akershus
Ønsker du som journalist å delta på en introjakt her, så kontakt NJFF-Akershus på tlf 63 99 82 75, eller epost akershus@njff.no 

Her finner du oversikten over det som tilbys i Oslo
Ønsker du som journalist å delta på en introjakt her,så kontakt NJFF-Oslo på tlf  
23 22 08 20, eller epost oslo@njff.no Bilder

Lenker

Om Norges Jeger- og Fiskerforbund

Norges Jeger- og Fiskerforbund
Hvalstadåsen 5
1378 Nesbru

66 79 22 00http://www.njff.no

Norges Jeger- og Fiskerforbund er landets eneste riksdekkende interesseorganisasjon for både jegere og sportsfiskere, og et av de viktigste miljøene for formidling av kunnskap om jakt og fiske i Norge. 

Følg pressemeldinger fra Norges Jeger- og Fiskerforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Jeger- og Fiskerforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Jeger- og Fiskerforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom