Sony Music Norway

Internasjonale stjerner til Game Of Thrones-soundtrack

Del

Columbia Records og HBO gir ut For The Throne, musikk inspirert av HBO-serien Game Of Thrones. Soundtracket slippes 26. april og er tilgjengelig for forhåndsbestilling.

Columbia Records og HBO annonserer utgivelsen For The Throne (musikk inspirert av HBO-serien Game of Thrones) i forbindelse med seriens etterlengtede siste sesong. Dette er første gang HBO samarbeider med et plateselskap for å sette sammen et lydspor, spesielt laget for serien. Det vil inneholde helt nye sanger fra en rekke av musikkens største navn. 

A$AP Rocky
Chloe X Halle
Ellie Goulding
Jacob Banks
James Arthur
Joey BadA$$
Lennon Stella
Lil Peep
Maren Morris
Matthew Bellamy
Mumford & Sons
Rosalía feat. A.CHAL
SZA
The Lumineers
The National
The Weeknd
Travis Scott
Ty Dolla $ign
X Ambassadors

For The Throne kommer i 11 ulike vinyl-utgaver. I tillegg til standard versjon får man en flammer og is-spesial med farget vinyl, og de ni forskjellige husene har sitt emblem på hver sin utgave. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom