EVRY

Interim finansdirektør i EVRY ASA

Del

Nina Mortensen (43) er utnevnt til interim finansdirektør i EVRY ASA fra 1.oktober 2019. Hun tar over stillingen etter Henrik Schibler, som tidligere i år meldte avgang i selskapet fra slutten av september.

Nina Mortensen er utnevnt til interim finansdirektør i EVRY ASA.
Nina Mortensen er utnevnt til interim finansdirektør i EVRY ASA.

Nina Mortensen har gjennom sin rolle som Senior Vice President i avdelingen Group Accounting and Controlling opparbeidet seg omfattende erfaring fra EVRY.

Hun har tidligere jobbet som leder i revisjonsselskapet Deloitte, og har en mastergrad fra Norges Handelshøyskole (NHH) i Økonomi og administrasjon, i tillegg til status som statsautorisert revisor.

- Nina Mortensen har vært i EVRY i over tolv år, og kjenner både selskapet og finansavdelingen vår svært godt. Hun har samarbeidet tett med Henrik Schibler i tiden hans som finansdirektør i selskapet. Jeg er sikker på at hun vil være en utmerket leder i tiden som kommer, sier konsernsjef Per Hove i EVRY.

Denne meldingen er kunngjort i henhold til Oslo Børs' regelverk.

Kontakter

Bilder

Nina Mortensen er utnevnt til interim finansdirektør i EVRY ASA.
Nina Mortensen er utnevnt til interim finansdirektør i EVRY ASA.
Last ned bilde

Om EVRY

EVRY
Snarøyveien 30 A
1360 Fornebu

+47 23 14 50 00https://www.evry.no

EVRY er et ledende nordisk tech- og konsulentselskap.
Vårt nettverk består av verdens fremste digitale eksperter. Gjennom å utvikle og implementere nye teknologier, forbedrer vi prosesser og systemer, slik at menneskelige prestasjoner og brukeropplevelser hele tiden blir bedre.

Nærhet til kunden er vår styrke, og vårt tankesett preges av nordiske verdier: ansvarlighet, kvalitet og sikkerhet. Vi tar med oss det beste fra Norden når vi leverer løsninger i mer enn 18 land. EVRY er notert på Oslo Børs, og våre 9 000 medarbeidere er lidenskapelig opptatt av å skape digitale fortrinn for mer enn 10 000 kunder.

Sammen former vi fremtiden – i dag.

EVRY rapporterte en omsetning på 12,9 milliarder kroner i 2018, og selskapets hovedkontor ligger på Fornebu rett utenfor Oslo.

Følg saker fra EVRY

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra EVRY på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra EVRY

EVRY rapporterer et andre kvartal i 2019 med vekst innen konsulent- og applikasjonstjenester, som støtter selskapets strategiske retning12.7.2019 07:01:12 CESTPressemelding

(Fornebu, 12. juli 2019) EVRY rapporterer driftsinntekter for andre kvartal på 3 178 millioner kroner i 2019, sammenlignet med 3 286 millioner kroner i andre kvartal 2018. Driftsinntektene for årets første halvår var på 6 507 millioner kroner, som er en økning fra 6 494 millioner kroner for samme periode i fjor. Justert for valutaeffekter og oppkjøp, var den organiske veksten 0,1 % i første halvår 2019, sammenlignet med første halvår av 2018. Financial Services rapporterte en positiv organisk vekst i andre kvartal, mens de andre forretningsområdene var berørt av sesongsvingninger.

EVRY och Tieto går samman för att bli en ledande leverantör av digitala tjänster i Norden.18.6.2019 07:10:12 CESTPressemelding

(Fornebu / Espoo, 18 juni 2019) EVRY och Tieto tillkännager idag ett avtal om samgående för att bilda ett av de ledande digitala tjänste- och mjukvaruföretagen i Norden. Med en kombinerad omsättning på närmare 3 miljarder EUR och med 24 000 medarbetare blir det nya bolaget väl positionerat för att öka den digitala innovationstakten för nordiska företag och samhället i stort. De båda bolagen kompletterar varandra utifrån sin geografiska närvaro samt från ett kund- och erbjudandeperspektiv. Det nya bolaget får namnet TietoEVRY och kommer betjäna tusentals kunder inom såväl privat som offentlig sektor i mer än 90 länder.

EVRY og Tieto fusjonerer og skaper en ledende nordisk leverandør av digitale tjenester18.6.2019 07:00:43 CESTPressemelding

(Fornebu/Espoo, 18. juni 2019) EVRY og Tieto har i dag kunngjort en fusjonsavtale. Sammen skaper partene et konkurransedyktig selskap for digitale tjenester og programvare i Norden. Det fusjonerte selskapet vil ha en samlet omsetning på rundt 30 milliarder kroner og 24.000 medarbeidere. EVRY og Tieto er svært komplementære når det gjelder geografiske markeder, tjenesteportefølje og kunder. Selskapet vil bli kalt TietoEVRY og ha flere tusen kunder i privat og offentlig sektor i mer enn 90 land.