Akademiet Norge

Inntar landslagsarenaen med toppet lag!

Del

Osloskole avslutter skoleåret med et ekstraordinært arrangement for årets avgangselever.

Annerledes avslutning på et annerledes skoleår 

Etter et annerledes og spesielt siste halvår, tar Heltberg Private Gymnas Ullevaal frem de store kanonene for å feire årets avgangselever med brask og bram. Tirsdag 16. juni arrangerer skolen vitnemålsutdelingen for årets avgangselever midt på Ullevaal Stadion, som vanligvis er fylt fotballspillere fra landslaget. 

Elever og foresatte, skolens lærere og øvrig personale vil alle samles til feiringen. «Helsesita» Tale Maria Krohn Engvik, som tidligere var helsesykepleier på nettopp Heltberg Private Gymnas Ullevaal, vil holde tale for elevene, og Hans August «Avgvstvs» Pünther er blant artistene som vil stå for den musikalske delen av underholdningen. 

Rektor ved skolen Liv Bjørkgård, forteller at de ønsker å virkelig feire årets avgangselever, som har fått et ganske annerledes siste skolehalvår enn de hadde sett for seg. 

– Russetid, feiring av at en er ferdig med videregående skole, kanskje den siste tiden med tett samhold med vennegjengen før livet tar alle i forskjellige retninger, var nok blant elevenes forventninger til denne våren. Det ble jo ganske annerledes!

Overgangen til digital skolehverdag i mars har fungert svært godt med fantastisk innsats fra elever og lærere. Samtidig savnet jo elevene hverandre og vi har savnet dem. Vi ønsker å gjøre skikkelig stas på avgangskullet 2020– et år jeg tror vi alle vil huske for alltid!

Det blir ikke utfordrende å overholde smittevernregler og råd, på Ullevaal Stadion er det tross alt nok av plass!

Nøkkelord

Kontakter

Liv Bjørkgård
Rektor
Heltberg Private Gymnas Ullevaal
Tlf: 22 02 11 40/ 415 02 519

Bilder

Last ned bilde
Heltberg Private Gymnas Ullevaal inntar stadion for årets vitnemålsutdeling.
Heltberg Private Gymnas Ullevaal inntar stadion for årets vitnemålsutdeling.
Last ned bilde
Rektor ved skolen Liv Bjørkgård forteller at de virkelig ønsker å gjøre stas på avgangselevene.
Rektor ved skolen Liv Bjørkgård forteller at de virkelig ønsker å gjøre stas på avgangselevene.
Last ned bilde

Lenker

Om Akademiet Norge

Akademiet Norge
Skogliveien 4, Bygg C
3047 Drammen

922 36 600http://www.akademiet.no/

Heltberg er en del av Akademiet som er Norges største private videregående skole. Heltberg Private Gymnas Ullevaal ligger direkte på Ullevaal Stadion i lyse og moderne lokaler. 

Skolen er basert på montessoripedagogikk og de voksne spiller en viktig rolle for elevens utvikling. Vi har to mentorer per klasse på Vg1 og Vg2 så hver enkelt skal få best mulig oppfølging. Alle voksne på skolen gir elevene et aspekt av voksenlivet og påvirker på sin måte. Det gir verdifull erfaring.

Telefon: +47 22 02 11 40
Adresse: Sognsveien 75B, 0855 Oslo

Følg saker fra Akademiet Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Akademiet Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Akademiet Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom