AF Gruppen

Innstilt til nytt oppdrag for Forsvarsbygg

Del

Målselv Maskin & Transport, et datterselskap i AF Gruppen, er innstilt som leverandør av et nytt bygge- og anleggsprosjekt til ytre perimeter ved Evenes flystasjon. Oppdragsgiver er Forsvarsbygg.

Bygge- og anleggsarbeidene utføres ved Evenes flystasjon med forventet ferdigstillelse i løpet av 2022. Avtalen er en hovedentreprise og kontraktens verdi er estimert til MNOK 136, eks mva. Prosjektet skal gjennomføres på militært område og er underlagt betydelige sikkerhetsrestriksjoner. Entreprisen vil i hovedsak omfatte:

  • 12 km riving av eksisterende gjerde,
  • 12 km kjørevei,
  • 12 km gjerde med 5-6 porter,
  • Med tilhørende infrastruktur,
  • 3 km indre perimeter med 3 kjøreporter og tilhørende infrastruktur.

- Dette er et bygge- og anleggsprosjekt som vi har god kompetanse på, og vi er svært glade for å bli valgt til arbeidet på Evenes flystasjon. AF Gruppen har hatt flere oppdrag for Forsvarsbygg, og vi setter stor pris på å få bekreftet at vi er konkurransedyktige og har tillit i dette viktige segmentet, sier konserndirektør Arild Moe i AF Gruppen.

Kontakter

Bilder

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 18,8 mrd kroner i 2018 og har i dag ca 4500 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Eiendom, Energi & Miljø, Offshore og Sverige. 

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom