AF Gruppen

Innstilt til ny kontrakt for Equinor i Hammerfest

Del

AF Gruppen er innstilt til ny kontrakt med Equinor på vegne av Hammerfest LNG, for civilarbeider for Hammerfest LNG på Melkøya.

LNG-anlegget på Melkøya. Foto: Oljedirektoratet
LNG-anlegget på Melkøya. Foto: Oljedirektoratet

Arbeidene omfatter vedlikehold- og modifikasjonsarbeid på Melkøya innen civil-fagene. Oppstart er 1. august 2022. Varigheten er fem år med mulighet for opsjoner på ytterligere fem år. Avtalen har en verdi på ca. 250 MNOK eks. mva.

- AF Gruppen har utført vedlikeholdsarbeider på Melkøya siden 2012 og vi er svært glade for at vi får fornyet tillit hos Equinor. Vi ser frem til fortsatt godt samarbeid, sier Geir Flåta, konserndirektør i AF Gruppen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

LNG-anlegget på Melkøya. Foto: Oljedirektoratet
LNG-anlegget på Melkøya. Foto: Oljedirektoratet
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 27 mrd kroner i 2021 og har i dag ca 5400 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. 

Følg pressemeldinger fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom