Bilder Nordic School of Photography

Innovasjon Norge og fotoskolen Bilder Nordic inviterer til fotoutstilling på Rådhusplassen

Del

I forbindelse med kåringen av årets kvinnelige gründer har fire studenter portrettert tidligere vinnere og årets vinner av prisen Female Entrepreneur. På kvinnedagen inviterer Innovasjon Norge og fotoskolen Bilder Nordic til fotoutstilling på Rådhusplassen.

Foto: Martine Eren Jacobsen
Foto: Martine Eren Jacobsen

Fotostudentene Martine Eren Jacobsen, Susanne Pettersen, Monika Svendsen og Vilde Støkket Bråten har arbeidet med å portrettere tidligere vinnere i tillegg til årets vinner av Innovasjon Norges pris Female Entrepreneur. Fredag 8. mars inviterer de til utstillingen på Rådhusplassen, som tar for seg kvinnelig gründerskap i Norge.

"Det var vært utrolig spennende og lærerikt å ha vært med på denne prosessen. Vi har fått lov til å møte utrolig mange flotte kvinner med mange sterke prosjekter. det er kult å se at flere kvinner tar mer plass i mannsdominerte yrker", sier fotostudent Martine Eren Jacobsen.

Mer informasjon om kåringen av Female Entrepreneur og tilhørende fotoutstilling kan leses her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Martine Eren Jacobsen
Foto: Martine Eren Jacobsen
Last ned bilde

Om Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography
Bilder Nordic School of Photography
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

24 14 66 80http://www.bildernordic.no

Bilder Nordic School of Photography er en fagskole i Oslo med seks ulike utdanninger innen foto, film og innholdsproduksjon. Skolen ble etablert i 2007, og har bygd opp et solid nettverk av anerkjente fotografer og bransjeaktører i inn- og utland. Blant skolens tidligere studenter finnes en rekke etablerte fotografer som har markert seg i konkurranser og utstillinger i inn- og utland.

Følg pressemeldinger fra Bilder Nordic School of Photography

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bilder Nordic School of Photography på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bilder Nordic School of Photography

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom