Sony Music Norway

Ingrid Lovise gir seg ikke

Del
Fredag 17. mars slipper artist, låtskriver og - nylig - kronikkforfatter Ingrid Lovise singelen "Won't Back Down".
"Won't Back Down" artwork
"Won't Back Down" artwork

Ingrid Lovise Anvik Hellenes har fått nok.
Hun har sett det hun trenger, og nå kommer hun ikke tilbake. 

«Won’t Back Down» er en energisk poplåt som handler om det å gå videre en gang for alle. Den handler om å velge å gi slipp på en person, men er også overførbart til å gi slipp på gamle vaner og sider av seg selv. Love seg selv å gå videre nå. 

Med denne låten introduserer Ingrid Lovise en følelse vi sjelden hører i popmusikken. Og som kanskje ikke så naturlig assosieres med denne avbalanserte, positive og velformulerte artisten og låtskriveren: sinne. Ingrid Lovise har dog temperamentet under kontroll, og «Won’t Back Down» peker mot hva vi kan forvente når hele Drøbakingens andrealbum slippes i april. 

Det er Martin Vinje som har produsert.

Ingrid Lovise slipper «Won´t Back Down» 17. mars

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

"Won't Back Down" artwork
"Won't Back Down" artwork
Last ned bilde
Ingrid Lovise (c) Alexander Sylte
Ingrid Lovise (c) Alexander Sylte
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway