AF Gruppen

Ingrid (24) tapte finale, men vant sommerjobb

Del

Ingrid Rennan fra NTNU kom til finalen i AF-kollektivet, men der ble laget slått av gjengen fra OsloMet. Men likevel landet hun relevant sommerjobb i selskapet.

Ingrid Rennan er ferdig med fjerdeåret på master i Energi og miljø ved NTNU i Trondheim. I fjor høst ble hun med i AF Gruppens studentkonkurranse AF-kollektivet, hvor førstepremien er et års gratis bolig i kollektiv. 

Bittert tap 
Etter å ha gjort det bra i innledende runder, og i en mer omfattende semifinale, var 24-åringen en av 33 studenter som fikk være med på finale i Trysil.

Gjennom en hel helg, som også besto av skikjøring og sosial hygge, måtte lagene fra NTNU, OsloMet og Høgskulen på Vestlandet løse tøffe samfunnsoppgaver.

– Det var skikkelig gjennomført, og en veldig fin mulighet til å bli kjent med AF Gruppen, sier Ingrid, som opprinnelig kommer fra Gjøvik.

På søndagen ble det klart at det var laget fra OsloMet som vant finalen, og at AF-Kollektivet blir lokalisert i hovedstaden det kommende studieåret.

Ingrid sier at det var litt bitter stemning under den påfølgende lunsjen, men at det gikk fort over. Og for 24-åringen endte det godt likevel. Hun ble i etterkant oppringt og tilbudt jobb, etter å ha gitt et godt inntrykk etter helgen i Trysil. 

Får brukt kunnskapen
Hun jobber i AF-selskapet Energi og Miljøteknikk, og er glad for å kunne bruke mye kunnskap fra studiene i jobben.

– Det er supert å ha sommerjobb her, og se at kunnskapen jeg har fått er relevant.

Hun utelukker ikke at hun vil søke på fast jobb i selskapet når sivilingeniørtittelen er i boks.

– Det har så langt vært en veldig fin opplevelse å være i AF. Nå håper jeg bare at andre studenter fra NTNU tar ansvar og får flyttet kollektivet dit neste år!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 18,8 mrd kroner i 2018 og har i dag ca 4500 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Eiendom, Energi & Miljø, Offshore og Sverige. 

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom