Grappa Musikkforlag AS

Inger Lise Stuliens nye singel er ute nå

Del

Inger Lise Stulien er ute med den spesielle singelen «Victoria», som også er første smakebit fra det kommende albumet.

Hør den her!

Det har vært en eventyrlig høst for Inger Lise Stulien. Da pakket hun kofferten, og fulgte en mangeårig drøm om å dra til countrymusikkens vugge, Nashville, for å spille inn ny musikk - 23 år etter at hun sist var der. Med seg hadde hun med trofaste Knut Kjetil Møen og Kim Roger Larsen på låtskriversiden, som hun har samarbeidet med i over 15 år.

Med produsent, studio og et stjernelag av musikere booket, bestemte hun seg for å gjøre en liten vri. Hun valgte å skrive alle sangene på engelsk; en spennende utfordring, etter å ha gitt ut seks album på norsk. Men ettersom hun har vokst opp med å synge country på engelsk, var det ei ukjent for henne å gjøre nettopp dette.

– Mange har jo ventet på at jeg skal returnere til denne sjangeren, og mener at det er her jeg virkelig hører hjemme. Nå er jeg endelig klar for det, sier Inger Lise.

Den første singelen er oppkalt etter vesle Victoria, som døde altfor tidlig. Hun ble bare 14 måneder gammel, og den 13. januar hadde hun fylt 18 år om hun hadde levd.

– Victoria hører til i nær familie, og vi vil aldri glemme denne nydelige jenta som vi mistet så brått. Dette er en minnesang til henne, og andre barn som har gått bort så altfor tidlig. For det er ikke naturlig at foreldre skal overleve barna sine, forteller hun.

Om sangen forteller Victorias mamma at hun blir både rørt, glad og takknemlig for å høre den.

– Denne sangen berører meg dypt. Den fanger så godt opp savnet og lengselen, og hvordan sorgen over å miste et kjært barn, aldri går over, sier hun.

Kontakter

Bilder

Om Grappa Musikkforlag AS

Grappa Musikkforlag AS
Grappa Musikkforlag AS
Akersgata 7
0158 Oslo

23 35 80 00http://www.grappa.no/no

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er i dag Norges største uavhengige plateselskap

Grappa Musikkforlag har gitt ut over tre tusen album spredt på ulike «labels». Foruten Grappa (en «label») som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro. I tillegg samarbeider selskapet med Egmont Kids and Media om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider også med Norsk Komponistforening om innspilling og utgivelse av norsk samtidsmusikk på labelene Aurora og Hemera og med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Følg saker fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Grappa Musikkforlag AS

Linnea Dales dag i «Hver gang vi møtes»25.1.2020 09:32:34 CETPressemelding

I kveld er det allerede duket for sesongens tredje episode av TV2s «Hver gang vi møtes», og for en hitaften det blir når det er Linnea Dales tur til å bli hyllet! Musikken kan du høre allerede nå. Hør låtene fra Linnea Dales dag her! Det har gått noen år siden vi først ble kjent med Linnea Dale som 16-åring i TV2-programmet «Idol», og at hun for alvor ble en kjent stemme for det norske folk som frontfigur og vokalist for bandet Donkeyboy. Likevel sitter bragdene hennes fremdeles ferskt i minnet. Kjempehitene «Ambitions» og «Sometimes» er streamet henholdsvis 23.290.066 og 11.500.000 ganger på Spotify, og i 2010 vant Donkeyboy Spellemann 2009 for årets hit, årets nykommer og årets video – med Linnea i spissen. Linnea har gitt ut tre soloalbum og én EP. 2018-albumet Wait for the Morning høstet gode anmeldelser, og VG trillet en sekser på terningen for den første singelen «Favourite Things». Derfor er det en stor glede at det nå er Linnea Dales dag som står for tur i «Hver gang vi møtes».

Erlend Viken hyller vinteren med albumet "Sastrugi"- ute i dag!24.1.2020 10:56:59 CETPressemelding

En hyllest til vinteren Erlend Viken stammer fra Oppdal- en historisk snøsikker bygd i Trøndelag. Albumet "Sastrugi" er først og fremst en hyllest til vinteren, men også et uttrykk for bekymring for at vinteren er i endring. Han har komponert et slående og personlig verk om vinteren, framført sammen med et stjernelag av musikere. Frida Ånnevik har bidratt med to tekster, sunget av Ellen Andrea Wang og Marius Graff. Erlend er en av Norges mest meritterte folkemusikere og har de siste årene satset på sin trio Erlend Viken Trio, som tar folkemusikken utenfor boksen og viser et sterkt behov for utforskertrang. Dette albumet understreker utforskertrangen ytterligere, vinterens ulike faser fra det vare til det sterkt rytmiske, gjennom et verk hvor folkemusikkens særegne trekk innhylles i medmusikernes bakgrunn i jazz og pop. "Hver gang vi møtes"-aktuelle Frida Ånnevik har bidratt med to tekster på albumet og Tuva Syvertsen er gjesteartist på sporet "Pudder". Hør albumet her: https://orcd.co/

Hanne Boel sitt nye album er ute i dag24.1.2020 10:50:27 CETPressemelding

Den danske legendens nye album, Between Dark & Daylight, er endelig her! Hør og kjøp albumet ved å trykke her! Hanne Boel er... tilbake?? Vel, nei, hun var jo aldri borte! På Between Dark & Daylight har Danmarks største soul-sanger vendt tilbake til røttene. For Hanne er ikke dette nye albumet et forsøk på å gjenopplive det gamle, men heller en mulighet til å oppdage og bygge videre på tidligere erfaringer fra en karriere som har solgt mer en 2,5 millioner plater. Det hele begynte med en bunke låter som lå bortgjemt i en skuff, og var nærmest uhørt av noen andre en Hanne selv. Men da hun fikk hjelp av Jacob Funch til å bringe dem tilbake til live, begynte ting å bevege seg. Det var en frigjørende opplevelse for henne. – Det var en lang prosess, helt fri for forhastede beslutninger, samtidig som vi holdt døren oppe for kreativiteten hele veien, forteller Hanne. – Meningen bak noen av tekstene er nok umiddelbart åpenbare, mens andre tekster kan få ny mening når jeg synger dem nå med live

Aslag Haugens dag i «Hver gang vi møtes»18.1.2020 09:50:42 CETPressemelding

Etter forrige helgs skjønne sesongstart med TV2s «Hver gang vi møtes» og en kveld dedikert til Odd Nordstoga og hans virke, blir denne ukens episode dedikert til en viss legendarisk hallingdøl. Musikken kan du høre allerede nå! Hør sangene fra Aslag Haugens dag her! Aslag Haugen er mest kjent som vokalist, komponist og frontfigur i rockegruppen Hellbillies. Bandet har gitt ut ti studioalbum og fire konsert- og ett samlealbum. De fleste har solgt til gull eller platina. Bandet har vunnet tre Spellemannpriser og ble kåret til Årets spellemann i 2007. De har dessuten vunnet målprisen for sin dialektbruk. «Den finaste eg veit» og «20 år på vegen» er to av flere låter som har gjort Hellbillies kjær og kjent. – Jeg gleder meg til å bli kjent med de andre artistene og håper på masse gode musikalske opplevelser. Å høre de andre artistene sine tolkninger av Hellbillies’ låter blir spennende. Det skumle oppi alt er å tolke de andre sine låter, jeg har stor respekt for de andre som driver i låtsk

Hør Einar Flaas nye singel «Worry Chord»17.1.2020 09:29:17 CETPressemelding

Midt i vintermørke januar gir Einar Flaa ut sin kanskje dystreste sang noensinne. I låta «Worry Chord», som er ute i dag på Grappa Musikkforlag, synger Einar ærlig om egne bekymringstanker og hvordan de har plaget han så lenge han kan huske. Sjekk ut «Worry Chord» her! – Låta handler også om hvordan han på egenhånd har prøvd å finne en vei ut av mørket uten særlig suksess, og hvordan det hele har toppet seg det siste året, forteller han. Men til tross for låtas moll-stemte tekst, er denne sangen - som er dedikert til moren hans - musikalsk sett lysere og mer håpefull, og minner umiddelbart om en ung Neil Young i sine beste år. «Worry Chord»en del av Einar Flaas kommende og høyst personlige album. På låta blir Einar backet opp av et musikalsk stjernegalleri med Geir Sundstøl som produsent og lagfører.

Tre Små Kinesere sitt nye album er ute nå17.1.2020 09:26:01 CETPressemelding

30 år etter debutalbumet er trønderlegendene i Tre Små Kinesere endelig aktuelle igjen med et splitter nytt album! Drømmeanker er ute overalt nå via Grappa Musikkforlag. Hør og kjøp albumet her! – En drøm skal ikke ha et anker, for da drømmer man ikke, sier frontfigur Ulf Risnes om tittelen på Tre Små Kinesere sitt ferske album, som følger OK Kompis fra 2017. Drømmeanker inneholder ti nye sanger, inkludert singlene «Det ska du få mæ te å tru», «Vente på rødt», og «Engel i hjertet». Alle er med på å vise bredden som denne plata byr på - både musikalsk og lyrisk - også med låter som «Legende» og «Over Himalaya. Samtidig er den klassiske lyden av Tre Små Kinesere godt ivaretatt her. For Ulf er dette en personlig skive. Blant annet refererer tittelsporet til da moren hans fortalte at han ikke kunne leve av å spille musikk dagen lang. Men Drømmeanker tar også for seg samfunnsmessige og politiske spørsmål. Han husker at atombomben var den største trusselen der ute da han vokste opp. Nå er de

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom