Spekter

Ingen streik i Unicare rehabilitering

Del

- Vi er fornøyd med at meklingen for Unicare rehabilitering førte fram til enighet med alle organisasjoner, slik at vi unngikk en streik som ville ha rammet både virksomhetene, pasienter og brukere, sier Spekters administrerende direktør Anne-Kari Bratten.

Streiken som var varslet i Unicare Rehabilitering fra onsdag morgen, blir derfor ikke iverksatt.

- Vi har fått opprettet tariffavtaler som legger grunnlag for god, sikker og bærekraftig drift for Unicare rehabilitering. Det er gitt et lønnsoppgjør på nivå med resultatet fra frontfagsoppgjøret i fjor, og vi har fått på plass gode løsninger knyttet til pensjon, sier Bratten.

Forhandlingene og meklingen har handlet om å opprette overenskomster for syv selskaper som til sammen utgjør Unicare rehabilitering.

Spekter/Unicare rehabilitering, Unio og SAN har godkjent resultatet. LO og YS har svarfrist 18. februar.

Kontakter

Om Spekter

Spekter
Spekter
Sørkedalsveien 6
0369 Oslo

47 65 70 00http://www.spekter.no

Spekter er en arbeidsgiverforening som organiserer virksomheter med over 220 000 ansatte og er dominerende innen sektorene helse, samferdsel og kultur.

Følg saker fra Spekter

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Spekter på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Spekter

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom