Ingeborg og Per Palle Storms ærespris 2021

Del

Billedhuggerne Kjersti Wexelsen Goksøyr og Mattias Härenstam blir onsdag 1. desember 2021 tildelt ærespris fra Ingeborg og Per Palle Storms legat. Æresprisen utgjør NOK 250.000 til hver av prisvinnerne.

Ingeborg og Per Palle Storm bestemte ved testament at det i alt vesentlige av deres midler skulle forvaltes av et legat med det formål å tilgodese billedhuggere bosatt i Norge. Midlene skal tildeles slik at de bidrar til å utvikle norsk billedhuggerkunst.

Statuttene for æresprisen bestemmer at den skal utdeles og offentliggjøres 1. desember som var Per Palle Storms fødselsdag. Storm døde i 1994, 83 år gammel. I 33år var han professor ved Statens Kunstakademi og gjennom enda flere år en av de helt sentrale personligheter i norsk kunstliv.

Styret i Ingeborg og Per Palle Storms legat består av advokat Christian Selmer samt billedhuggerne Turid Angell Eng og Jon Gundersen.

Kontakter

Styret i Ingeborg og Per Palle Storms legat

Dokumenter

Om Ingeborg og Per Palle Storms legat

Ingeborg og Per Palle Storms legat

0155 Oslo

Følg pressemeldinger fra Ingeborg og Per Palle Storms legat

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ingeborg og Per Palle Storms legat på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.