Sony Music Norway

INA & WROLDSEN - NY PODCAST

Del
Norges mest dynamiske mor-datter-duo slipper podcast!

Ina og Kristin Wroldsen er mor og datter, manager og artist, og ikke minst veldig gode venner. «Ina har med seg mora si overalt" sies det, og det stemmer jo. Når det gjelder podcaster så konsumerer Ina dem på lik linje med hvordan en småbarnsfamilie konsumerer kneippbrød. Og når det ble snakk om å lage en egen podcast var det ingen tvil om hvem Ina skulle lage den med, Kristin så klart, selv om sistnevnte syns det er litt skummelt. 

- Jeg syns det er skummelt.  Jeg liker å være privat, er dårlig på å ta kritikk og i tillegg har jeg sett hvordan det kan gå med mødre som gjør seg for synlige.  Men akkurat her møtte jeg meg selv litt i døra da Ina sa at» nå har du dyttet meg ut der i år etter år og sagt at «kritikere skal du bare drite i»  så nå kan du bare ha deg ut å se hvordan det er selv også, sier mor og manager Kristin Wroldsen. 
 

I podcasten skal det handle om deres erfaring med musikkbransjen og livet generelt.

 - Vi sitter ofte og snakker sammen om alt og ingenting så det kommer til å bli en del av det. Og så tenker vi å dele litt av vår erfaring ved det å jobbe sammen så tett som mor og datter, samt våre erfaringer og opplevelser med og i musikkbransjen. Mål vi har satt oss, veien dit og utfordringer underveis, reiser vi har vært på, personligheter vi har møtt osv. sier Ina.

Ina Wroldsen er en av vår tids største låtskrivere og har skrevet låter som Clean Bandits «Symphony» og «Rockabye» som tilsammen snart har 1,8 milliarder avspillinger på Spotify. Hun har også hatt stor suksess med egne låter, som Strongest, Mother og Favela. Høsten 2020 skal hun være mentor i norske The Voice.

Hør første episode her:

Hvis du vil se dette innholdet fra open.spotify.com, gi ditt samtykke øverst på denne siden.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway