Sony Music Norway

Ikke bli som INGEBORG

Del
INGEBORG har fått hjelp fra både Ramón og Astrid S på singelen "Ikke bli som meg", en liten hyllest til alle overtenkere. Låten kommer fredag 17. mars.
Ikke bli som meg - INGEBORG artwork
Ikke bli som meg - INGEBORG artwork

jeg er svak og du vet alt jeg gjør er overtenker

Til å være en selverklært overtenker er INGEBORG tidvis ganske framme i skoa.

«Jeg er en dobbeltsnapper. Altså en som bare ikke klarer å vente på svar hvis jeg ser at noen har sett snappen min, men ikke svarer med det samme. Så da sender jeg en ny snap. Og om jeg ikke får svar da… da er det krise!»

sorry, jeg krever oppmerksomhet selv når du ikke vil gi det

INGEBORG - Ingeborg Lorentzen Walther - følger opp nydelige «Våkenetter» med «Ikke bli som meg», en låt Skjebringen beskriver som en stor favoritt. Hun sier hun særlig elsker hvordan den leker med språket i form av trykk, tonalitet og rytmikk.«Den er definitivt sterkt preget av at Ramón har vært med å skrive den, og jeg gleder meg sånn til å spille den live.»Faktisk fikk «Ikke bli som meg» sin urfremføring på Youngstorget onsdag 8. mars, når INGEBORG ble invitert til å spille noen låter i forbindelse med markeringen av den Internasjonale Kvinnedagen. Men tematikken er absolutt ikke noe bare kvinner kjenner seg igjen i, og Ramón forteller litt hva han har (over)tenkt når de jobbet sammen.

«For meg handler låten om at man alltid legger skylden på seg selv og aldri den andre personen i et brudd»

«Ikke bli som meg» treffer både hjerne og hjerte. Og har allerede sjarmert en kjent stemme, Astrid Smeplass, til å snike seg med på innspillingen.  

«Det var kjempestas at Astrid ville være med og gjøre backing vocals. Forhåpentlig er det en indikasjon på at mange kommer til å få lyst til å synge med. For jeg håper og tror at dette er en låt det kan bli allsang på når jeg spiller live.»

INGEBORG slipper «Ikke bli som meg» fredag 17. mars.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Ikke bli som meg - INGEBORG artwork
Ikke bli som meg - INGEBORG artwork
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway