Fremtind

Ikke bestill ferieturen til Europa helt ennå!

Del

Regjeringen viderefører reiserådene, men varsler åpning til flere land i Europa 15. juli. Forsikringsselskapet Fremtind ber kundene vente med å bestille reiser.

Selv om regjeringen nå planlegger for å åpne opp for områder i Europa med lav smittespredning, er landene fortsatt ikke fjernet fra UDs reiseråd.

- Det vil si at øker smitten i et område, og UD bestemmer seg for å ikke heve reiserådet dit likevel, så får du ikke igjen avbestilling av reise på forsikring. Dette er fordi du har bestilt billetter mens det fortsatt var et reiseråd til landet, sier Therese Nielsen, skadeforebygger i Fremtind, forsikringsselskapet til SpareBank 1 og DNB.

Mister mulighet til avbestilling

Situasjonen knyttet til Covid-19 er uforutsigbar. Selv om du tenker at det vil bli trygt å reise på høst- eller vinterferie til Spania eller andre land, så vil altså ikke reiseforsikringen dekke avbestilling og reiseforsikringen dekker heller ikke koronarelaterte hendelser.

- Vi fraråder våre kunder å reise til land med reiseråd, da det kan være mange restriksjoner, mangel på medisinsk hjelp og vi kan ikke garantere for tryggheten. Skulle de likevel reise, vil reiseforsikringen dekke ordinære hendelser som ikke har med korona å gjøre, sier Nielsen.

 For mer informasjon om UDs reiseråd, se regjeringen.no.

Kontakter

Bilder

Om Fremtind

Fremtind
Fremtind
Postboks 778 Sentrum
0106 Oslo

http://www.fremtind.no

Fremtind – et nytt forsikringsselskap med lang erfaring
Fremtind Forsikring er eiet av SpareBank 1 og DNB. Selskapet er et resultat av fusjon mellom forsikringsselskapene til SpareBank 1 og DNB, som trådte i kraft 1. januar 2019.

Fremtind er landets tredje største forsikringsselskap, og det største med distribusjon gjennom bank. Fremtind vil tilby alle skade- og personforsikringer for privatpersoner og bedrifter.

Med solid erfaring og kunnskap om forsikring utvikler Fremtind nye produkter og tjenester som betyr noe i folks liv. Vi var de første til å utnytte teknologi for å gjøre bilforsikringen smart. Vi var også de første som gjorde helsevurdering selvbetjent og enkel. Slik vil vi fortsette å bruke digital innovasjon og fornyelse for å gjøre hverdagen enklere og tryggere for folk og bedrifter flest.

Følg saker fra Fremtind

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fremtind på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fremtind

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom