IKEA

IKEA + Virgil Abloh = MARKERAD

Del

1. november lanseres MARKERAD-kolleksjonen, en kolleksjon som gir det første hjemmet ditt masse særpreg. Den er laget i samarbeid med den verdenskjente multikunstneren Virgil Abloh, og gjør hverdagslige ting om til designikoner.

 
Med denne kolleksjonen vil IKEA utforske folks første hjem, og hvordan man kan innrede det på en rimelig og trendy måte. Samarbeidet startet i 2017 og hadde som mål å gi et helt annerledes syn på hvordan unge forholder seg til design, og hvordan de innreder hjemmet med design og kunst. Resultatet er MARKERAD – en kolleksjon med unik, nyskapende og inspirerende hjeminnredning og dekorasjoner som er like funksjonelle som de er konseptuelle samleobjekter.

MARKERAD-kolleksjonen vil være tilgjengelig i begrenset opplag på IKEAs varehus fra 1. november kl 10 og er ikke mulig å bestille på nett.


#IKEAxVirgil

For bildebestilling, benytt bildekoden til hvert enkelt bilde i vedlagt pressekit (eks på kode: PE738860)

MARKERAD limited collection by IKEA and Virgil Abloh

Nøkkelord

Kontakter

Pressevakt

Pressevakten er tilgjengelig for alle medier. For kundehenvendelser, ta kontakt med IKEA kundeservice på telefon 915 02 340.

994 84 950pressesenter@ikea.com

Bilder

Dokumenter

Lenker

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 422 IKEA-varehus i 50 land i verden. 374 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av Ingka-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 839 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,6 milliarder ganger.I Norge hadde våre varehus over 10 millioner besøk og IKEA.no hadde over 44 millioner besøk. 

I Norge har IKEA sju varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet), på Ringsaker og ett planleggingsstudio midt i Oslo sentrum. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg saker fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra IKEA

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom