IKEA

IKEA slår seg sammen med Swedish House Mafia

Del

IKEA går sammen med den svenske elektroniske musikkgruppa, Swedish House Mafia, for å utforske temaet musikk og kreativitet i hjemmet. Kolleksjonen er planlagt å lanseres i september 2022.

Musikk har en viktig rolle i hjemmet, uansett om du produserer, spiller eller hører på. Musikken er et samlingspunkt og et middel til å øke kreativiteten, frigjøre stress og få folk til å føle seg hjemme.  

Flere og flere mennesker lager musikk hjemme, og for mange musikkelskere er hjemmet ofte stedet der de begynner å utforske kreativiteten. Utfordringen er at et hjem ofte blir bygget og designet for å matche helt andre behov enn de du har som musikkfan eller -skaper.   

På IKEA er vi opptatt av å finne en løsning på problemene mange musikkfans står overfor. Derfor slår vi oss sammen med Swedish House Mafia, en av de mest suksessrike artistene i den elektroniske musikkindustrien med sterk bakgrunn i musikkproduksjon. Sammen ønsker vi å utforske hvordan vi kan gjøre det mulig for de mange musikkskaperne og -elskerne å være mer kreative hjemme.  

«Vi gleder oss over å kunngjøre samarbeidet med Swedish House Mafia. Med sin solide kompetanse innen musikkproduksjon, håper vi å kunne  demokratisere kreativitet og musikkproduksjon sammen slik at enda flere mennesker kan være mer kreative hjemme.» Det sier James Futcher, produktdesignleder i IKEA of Sweden.

Den Grammy Award-nominerte trioen Swedish House Mafia, som består av Axwell, Steve Angello og Sebastian Ingrosso, er allment anerkjent som pionerer innen elektronisk musikk, og deres liveshow er legendariske over hele verden. 

«Vi ønsket begge å gå ut av komfortsonene å skape noe nytt: et samarbeid mellom skapere av musikk og en ekspert på livet hjemme. Vi ønsket å samarbeide med noen som delte vår visjon om å gjøre det mulig for alle å lage musikk hjemme. Som artister og produsenter forstår vi også viktigheten av et hjemmestudiooppsett og behovene og utfordringene til mange kommende artister og kreatører hjemme», sier Swedish House Mafia. 

Kolleksjonen planlegges lansert september 2022 og består av hjeminnredningsløsninger designet for å gjøre det lettere å komme inn i en kreativ flyt for å produsere, spille og lytte til musikk hjemme. 

«Vi ønsker å utforske hvordan IKEA sammen med Swedish House Mafia kan gjøre hverdagen enklere for mange mennesker som lytter til og lager musikk. Denne kolleksjonen vil gjøre det mulig for folk å lage det perfekte hjemmestudioet til en rimelig pris», sier James Futcher.  

Kontakter

Bilder

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 422 IKEA-varehus i 50 land i verden. 374 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av Ingka-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 839 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,6 milliarder ganger.I Norge hadde våre varehus over 10 millioner besøk og IKEA.no hadde over 44 millioner besøk. 

I Norge har IKEA sju varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet), på Ringsaker og ett planleggingsstudio midt i Oslo sentrum. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg pressemeldinger fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra IKEA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom