Coop Norge

IKEA-sjef blir nye leder av Obs

Del

Lars Midttun blir ny kjededirektør for Coops hypermarkedkjede Obs. Han kommer fra stillingen som ansvarlig for alle varehusene i IKEA Norge og tiltrer stillingen 1. august.

Lars Midttun blir ny kjededirektør for Coops hypermarkedkjede Obs.
Lars Midttun blir ny kjededirektør for Coops hypermarkedkjede Obs.

- Vi er svært fornøyde med å få Lars Midttun med på laget. Han har solid bakgrunn og erfaring, og kommer til Coop med mye spennende kompetanse som vi garantert vil få god nytte av i en fremtid der kundene øker sine forventninger til gode pris, stort utvalg og bærekraftige løsninger. Etter en god og omfattende prosess har vi lykkes med å lande det vi mener er en ideell kandidat til å lede arbeidet med Obs videre mot nye spennende mål, sier Håvard Jensen, konserndirektør Kjede i Coop Norge.

Kunsten å handle smart
Lars Midttun har høyskoleutdanning innen varehandel og har både nasjonal og internasjonal erfaring fra IKEA, hvor han i tillegg til stillingen som leder for varehusene i Norge har vært administrerende direktør for IKEA i Finland og assisterende landssjef for IKEA i USA. Midttun har også erfaring som både varehussjef og salgsleder, og har også tre år bak seg som driftssjef i Gresvig. 

- Det er med stor glede jeg ser frem tid å bli en del av Coop-familien. Jeg elsker detaljhandel, og aller mest når vi kan kombinere store volum, plass og inspirasjon. Obs har en sterk posisjon hos den norske forbruker og har profilert seg godt de siste årene gjennom «kunsten å handle smart». Samtidig vet vi at kundens handlemønster og preferanser er i konstant endring, og jeg gleder meg til å bidra til å ytterligere løfte inspirerende og smarte handleopplevelser for våre kunder, sier Lars Midttun.

Finner inspirasjon i eiermodellen
- Den største inspirasjonen i lederskap finner jeg i å være sammen med mennesker, og aller helst der det skjer – i varehusene. Jeg håper derfor jeg så snart som mulig får besøkt alle de 31 hypermarkedene for å få viktig input og bli litt kjent med så mange som mulig. I tillegg til de ansatte i varehusene er kundene våre viktigste ambassadører. At de også er våre eiere og får dele det overskuddet vi klarer å skape sammen finner jeg ekstra meningsfylt og inspirerende. Jeg gleder meg virkelig til å bli en del av dette herlige konseptet, sier den påtroppende Obs-sjefen.

Kontakt:
Harald Kristiansen

Kommunikasjonssjef
+47 905 99 726 |harald.kristiansen@coop.no

Coop Norge SA
Østre Aker Vei 264, Oslo
www.coop.no

Det skal lønne seg å velge Coop www.coop.no

Bilder

Lars Midttun blir ny kjededirektør for Coops hypermarkedkjede Obs.
Lars Midttun blir ny kjededirektør for Coops hypermarkedkjede Obs.
Last ned bilde

Om Coop Norge

Coop Norge
Coop Norge
Østre Aker vei 264
0915 Oslo

https://www.coop.no

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1 250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop ca. 120 byggevarehus i kjedene Obs BYGG og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i deres lokale samvirkelag. Coop har i dag 1,9 millioner medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.

Følg pressemeldinger fra Coop Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coop Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Coop Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom