IKEA

IKEA presenterer sin første festival noensinne, en verdensomspennende hjemme-turné

Del

IKEA feirer det beste av livet hjemme med sin første globale 24-timers festival torsdag 16. september. Kunstnere, designere, DJ-er, kokker og mange andre talenter vil gjøre hjemmene sine til virtuelle scener og vi åpner dører for nye opplevelser.

I en tid hvor livet hjemme aldri har vært viktigere, vil vi arrangere en festival som kan oppleves både digitalt og i mange IKEA-varehus verden over, med artister, kokker, designere og kreatører. Dette er en ny type festival, som utspiller seg i vanlige hjem, studioer og nabolag over hele verden, og gjør stuer, kjøkken, soverom og bakgårder til scener. Alt i alt vil IKEA-festivalen finne sted i over 100 hjem i mer enn 50 land over hele verden, og opplevelsen er gratis og åpen for alle.

Festivalens oppsett og program
Festivalen finner sted på ikea.no. Vi har laget forskjellige “rom” som gjenspeiler hva folk sier er viktigst for dem i deres hjem i dag: å være med familie og venner og musikk og mat. Men det er også rom for diskusjoner om aktuelle emner og IKEA-nyheter for å tilby et bredt utvalg av opplevelser.

Besøkende vil se artister spille intimkonserter fra sine hjem eller studioer og bli med på DJ-stafetter. Interiørdesignfans inviteres inn i hjem over hele verden for å få inspirasjon og se hvordan designere og nåværende og tidligere IKEA-samarbeidspartnere arbeider i sine egne unike hjem eller studioer. Besøkende kan også oppleve matlaging der både sunne, miljøvennlige og avfallsfrie oppskrifter deles. Det vil være diskusjoner rundt kjøkkenbordet om klima, luft, lek og rom.

Gamere kan hoppe inn på et hjemmebesøk for å se den nye gamingserien til IKEA. Og IKEA vil åpne sine egne dører til live streams fra varehus, fabrikken i Zbąszynek i Polen, til prototypebutikken i Älmhult, Sverige. IKEA-fans kan også reise tilbake i tid i et digitalt IKEA-museum for å utforske merkevarens mangfoldige historie gjennom tiårene.


Festivalrom:

My Home Turf (Min hjemmebane)
Hjemme er hvor som helst som føles som … vel, hjemme. Bli med artister som MØ, Kanis, Niki og Masego når de viser sine byer, nabolag og lokalsamfunn.

Home Concerts (Hjemmekonserter)
Skru opp lyden og nyt konsertene – rett fra den mest personlige, intime scenen rundt om i verden: folks hjem.

Home Cooking (Hjemmelaget mat)
Åpne dørene til deilig duftende kjøkken og la deg inspirere av kokker som lager mat med gamle og nye favoritter. Kokker er blant andre Pasta Queen og Paul Svensson.

DJ Relay
Du er invitert til et maratonsett med klubbmusikk, rett fra DJens eget hjem. DJ-ene som spiller er Kaytranada, Loraine James og Zuli, for å nevne noen.

Home Visits (Hjemmebesøk)
Velkommen til en global turne, der fremmede og noen kjente personligheter som Ilse Crawford deler det som befinner seg i det viktigste stedet i verden: hjemmet sitt.

IKEA Museum
Reis tilbake i tid og utforsk alt som har formet IKEA: det gode, det dårlige, det vakre og det stygge.

IKEA News (IKEA-nyheter)
Reis verden rundt og møt våre medarbeidere og samarbeidspartnere akkurat nå – i varehuset, på fabrikken, på kontoret eller i studioet, for eksempel tidligere samarbeidspartner Virgil Abloh.

Home Makeovers (Forny hjemmet)
Ideer og veiledning for å få bedre oppbevaring, et mer matlagingsvennlig kjøkken eller rett og slett tilbehør på en morsom og levende måte.

Shopping with … (På handletur med)Hvem vil du shoppe med for å få nye ideer til hjemmet ditt? De er her, klare til å bli med på en hel dag med shopping i det lokale IKEA-varehuset ditt.

Kitchen Talks (Kjøkkenprat)
Bli med på en samtale om gledene og frustrasjonene som utgjør hverdagen hjemme. IKEA - medarbeidere møter profiler som surferen Kassia Meador, astronauten Christer Fuglesang og eventyreren Renata Chlumska.


For å få tilgang til IKEA-festivalen og få hele programmet, kan du besøke festivalsiden ikea.no/festival. Festivalen åpner dørene fra kl. 08.00 CET torsdag 16. september. Ingen registrering er nødvendig, det er gratis, og gjestene trenger ikke å registrere opplysningene sine.

Bilder

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 422 IKEA-varehus i 50 land i verden. 374 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av Ingka-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 839 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,6 milliarder ganger.I Norge hadde våre varehus over 10 millioner besøk og IKEA.no hadde over 44 millioner besøk. 

I Norge har IKEA sju varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet), på Ringsaker og ett planleggingsstudio midt i Oslo sentrum. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg pressemeldinger fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra IKEA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom