Sony Music Norway

IKEA og Hkeem ønsker velkommen til «Hkeem’s hus»

Del

IKEA lanserer de nye SYMFONISK-høyttalerne sine sammen med debutalbumet til Spellemannsvinner Hkeem i videoserien «Hkeem’s hus». Første episode ble sluppet 7.august.

Foto: Fredrik Myhre
Foto: Fredrik Myhre

Siden Hkeem fikk sitt gjennombrudd og toppet hitlistene med «Fy Faen» i 2017, har han blant annet vunnet tre Spellemannspriser, fått over 60 millioner streams og spilt konserter landet rundt. Til høsten kommer debutalbumet «HKEEM».  

Låtene på albumet slippes med en helt ny videoserie med navnet «Hkeem’s hus», der Spellemannsvinneren inviterer artistvenner, samarbeidspartnere og gamle kamerater «hjem» til sniklytting av låtene på de nye SYMFONISK-høyttalerne til IKEA. 

Lytter seg gjennom låt for låt

- Det å åpne hjemmet sitt og lytte til musikk sammen er noe av det beste i livet. Derfor føltes det bra å samle vennene mine i «Hkeem’s hus», for å vise dem musikken jeg har jobbet med så lenge og ha noen gode samtaler rundt det, forteller Hkeem.

I de åtte episodene, som følger de åtte låtene på debutalbumet, kan seerne få ta del i en rekke inspirerende samtaler om livet, kjærligheten og det å vokse opp mellom to kulturer. I første episode hører kompisene Samuel og Prince gjennom låta «Madiba», som handler om å ha troen på seg selv.

Se første episode her. 

Kontakter

Bilder

Foto: Fredrik Myhre
Foto: Fredrik Myhre
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.