IKEA

IKEA lanserer nye produkter i samarbeid med Ilse Crawford

Del

I september kommer IKEA med mange spennende nyheter til hjemmet. Med over 60 nye produkter finnes det noe for enhver smak. Et av lanseringens høydepunkter er en kjøkkenkolleksjon fra den anerkjente designeren Ilse Crawford.

Klassikere i ny drakt og helt nye favoritter kommer sammen i årets høstkolleksjon. Enten du har en utforskende, leken og fresh stil eller foretrekker det nostalgiske, naturlige og tradisjonelle er det mye å glede seg over i kolleksjonene. 

Ta med deg minnene fra sommeren på hytta med det viltblomstrede sengetøyet NÄSSELKLOCKA. Sammen med den nydelige rosa IDÄNA-sengen, får soverommet en sommerlig ro over seg. 

Den matglade kan glede seg over samarbeidet med designeren Ilse Crawford og Studio Ilse. FINMAT byr på designerens signatur Skandi-estetikk, med fire unike gryter og panner i kobber, som kombinerer funksjonalitet og stil i det skandinaviske kjøkkenet, i tillegg til en rekke andre nyheter til bordet. 

De grafiske dyreprintene fra designeren Hannah Wilcox, oppfordrer oss til å utforske det lekne og kreative i stilen i hjemmet. Sengetøyet PURPURBRÄCKA står fint med putetrekket TAPETMAL, og kan lett kombineres med sterke farger for ekstra personlighet.

Ta med naturen inn i hjemmet med de vakre og naturlige produktene, laget av bærekraftige materialer, slik som GILLSTAD-veggpynten laget av sjøgress. Den nye TÖRNBÅR plantepotten og IGELSTORP veggdekorasjoner er håndlaget av dyktige vevere i Madurai, India. Hver del bruker bærekraftige bananfibre med naturlige fargevariasjoner, noe som betyr at ingen er like.

De nye produktene lanseres til høsten, og skal inspirere til å trekke seg tilbake til hjemmet etter en sommer utendørs. Det er bare å glede seg.

Kontakter

Bilder

Dokumenter

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 422 IKEA-varehus i 50 land i verden. 374 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av Ingka-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 839 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,6 milliarder ganger.I Norge hadde våre varehus over 10 millioner besøk og IKEA.no hadde over 44 millioner besøk. 

I Norge har IKEA sju varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet), på Ringsaker og ett planleggingsstudio midt i Oslo sentrum. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg pressemeldinger fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra IKEA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom