IKEA

IKEA lanserer KÅSEBERGA

Del

I samarbeid med World Surf League har IKEA utviklet en unik kolleksjon tilpasset den aktive, men samtidig avslappede surfelivsstilen. Funksjonalitet og bærekraf er gjennomgående i hele kolleksjonen.

I 2019 kunngjorde IKEA og World Surf League et samarbeid for bedre å forstå hverdagen til mennesker som lever et aktivt liv i nær rytme med havet. 

Surfekolleksjonen, KÅSEBERGA, inneholder 26 unike produkter – alt fra strandhatt og bærenett til balansebrett og kaffebord. Hvert produkt er designet for å skape gode opplevelser ved havet for både surfere og ikke-surfere, og hvor bærekraftige materialvalg og løsninger er fokus.

Den ikoniske blå IKEA baggen er blitt brukt som inspirasjon og har fått nytt design med en forsterket bunn og tøffe farger. I tillegg har den fått to rom, som kan fjernes og justeres for tilpasset bruk til ulike behov. Kolleksjonen inneholder også en drikkefalske i rustfritt stål, for å minimere forbruk av plast i nærheten av havet – og ellers.

Yogamatte, balansebrett og en handplate, som kan brukes til kroppssurfing, finnes også i kolleksjonen som oppfordrer til velvære og god helse. Opplevelsen av å være i ett med, og gi tilbake til naturen med bærekraftige valg er helt sentralt i denne kolleksjonen.

KÅSEBERGA er oppklat etter en liten by på østkysten i Sverige med fantastisk surf. Kolleksjonen lanseres i mai.

Kontakter

Bilder

Dokumenter

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 422 IKEA-varehus i 50 land i verden. 374 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av Ingka-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 839 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,6 milliarder ganger.I Norge hadde våre varehus over 10 millioner besøk og IKEA.no hadde over 44 millioner besøk. 

I Norge har IKEA sju varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet), på Ringsaker og ett planleggingsstudio midt i Oslo sentrum. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg pressemeldinger fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra IKEA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom