IKEA

IKEA lanserer FREKVENS-kolleksjonen, laget for den perfekte hjemmefesten, i samarbeid med teenage engineering

Del

FREKVENS-kolleksjonen, utviklet i samarbeid mellom IKEA-designere og teenage engineering, inneholder produkter som du enkelt kan bruke til å bygge ditt eget lyd- og belysningssystem, og er alt du trenger for å kunne holde en super fest hjemme, eller egentlig hvor som helst. Denne kolleksjonen finnes i begrenset antall og vil være tilgjengelig på IKEA-varehusene fra 27. mars 2020.

Innsikt i hvor viktig musikk er i unge menneskers liv, var utgangspunktet for FREKVENS-kolleksjonen, der IKEA utforsker hvordan vi kan lage nye løsninger for å ha det gøy, sammen med teenage engineering, et Stockholmsbasert kreativt kollektiv dannet av ingeniører og programmererer med en stor interesse for design.  

Kolleksjonen, som mottok en Red Dot-designpris i 2018, under produktutviklingen, inneholder modulhøyttalere og spotter som enkelt kan bygges sammen til ditt eget lyd- og belysningssystem, til spontane fester med musikk i fokus.   

– Det er veldig enkelt og morsomt. Det er nesten som å jobbe som scenearbeider hjemme, og sette opp ditt eget lydanlegg og lysshow. Det er bra nok til å lage en skikkelig fest. Folk vil sette pris på det, sier Jesper Kouthoofd, designsjef og grunnlegger av teenage engineering.  

Tre typer høyttalere i inkludert i FREKVENS, alle er bærbare med Bluetooth®-teknologi samt spotter og flerbruksbelysning som kan festes til en tripod.  Med tilbehør endres utseendet til høyttalerne og lyset fra spottene. Alt dette er designet med teenage engineerings estetiske sans, god lydkvalitet og er veldesignede produkter for folk som elsker musikk.  

– Vi gleder oss til å presentere FREKVENS for mennesker over hele verden. Det er en leken kolleksjon som er lett å bygge ut og tilpasse dine behov. I tillegg til å se superfint ut, så er lyden superbra – så dette er definitivt den perfekte grunnen til å holde fest, sier Michael Nikolic, leder for kreativt design i IKEA of Sweden.  

FREKVENS inneholder også et par viktige elementer designet av IKEA-designere, for eksempel barkrakk og bord, cajón-tromme, vannavstøtende putetrekkog det modulært og stablebart servise.  

Nøkkelord

Kontakter

Pressevakt

Pressevakten er tilgjengelig for alle medier. For kundehenvendelser, ta kontakt med IKEA kundeservice på telefon 915 02 340.

994 84 950pressesenter@ikea.com

Bilder

Dokumenter

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 422 IKEA-varehus i 50 land i verden. 374 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av Ingka-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 839 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,6 milliarder ganger.I Norge hadde våre varehus over 10 millioner besøk og IKEA.no hadde over 44 millioner besøk. 

I Norge har IKEA sju varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet), på Ringsaker og ett planleggingsstudio midt i Oslo sentrum. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg saker fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra IKEA

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom