IKEA

IKEA kunngjør en tilbakekalling for reparasjon av visse LETTAN-speil, på grunn av ødelagte veggbeslag

Del
IKEA ber alle kunder som har et berørt LETTAN-speil om å slutte å bruke det, og bestille nye veggbeslag uten kostnad.

Kundesikkerhet er utgangspunktet for IKEA. Derfor kunngjør vi en tilbakekalling for reparasjon på LETTAN speil med datomerking før og inkludert 2105 (ÅÅUU), på grunn av fare for at veggfestene går i stykker. 

I IKEA utvikler vi produktene ved å bruke et strengt risikovurderings- og testprogram, for å sikre at produktene lever opp til alle gjeldende lover og standarder på markedene der de selges. 

Til tross for dette har vi blitt oppmerksomme på at noen av beslagene som fester LETTAN speil til veggen har gått i stykker. Dette har ført til at noen speil har knust uventet. Vi ber derfor alle kunder som har et berørt LETTAN-speil om å slutte å bruke det, og bestille nye veggbeslag uten kostnad. 

Besøk IKEA.no eller ring IKEA 02340, for å bestille riktig antall erstatningsbeslag med artikkelnummer 139298/1. 

IKEA beklager eventuelle ulemper denne tilbakekallingen for reparasjon medfører. 

Kontakter

Bilder

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 392 IKEA-varehus, inklusive alle norske varehus, i 32 land i verden. Sist år hadde disse varehusene 657 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 4,3 milliarder ganger. I Norge hadde våre varehus over 8,4 millioner besøkende, mens IKEA.no hadde over 49 millioner som var innom. 

I Norge har IKEA sju varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet), på Ringsaker og ett planleggingsstudio midt i Oslo sentrum. Høsten 2022 åpnet vi tre nye planleggingsstudioer i Haugesund, Arendal og Sarpsborg og i januar åpner vi i Porsgrunn. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg pressemeldinger fra IKEA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra IKEA

IKEA og Marimekko lanserer BASTUA9.2.2023 11:00:00 CET | Pressemelding

IKEA og Marimekko lanserer en samarbeidskolleksjon der den nordiske badstukulturen står i sentrum. Kombinasjonen av det ikoniske printdesignet og det nordiske møbeldesignet, skaper en helt unik kolleksjon som oppfordrer oss til å ta vare på oss selv, og å nyte de vakre tingene i livet. Dette er første gang Marimekko har utviklet et nytt design eksklusivt for en samarbeidskolleksjon, noe som gjør hvert enkelt produkt i BASTUA helt unikt

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom