IKEA

IKEA åpner planleggingsstudio midt i Oslo sentrum

Del

Nå kan du gå tjue skritt fra Karl Johans gate og bestille ditt neste kjøkken fra IKEA. I vårt helt nye konsept – et planleggingsstudio – kan du få hjelp til å planlegge kjøkken eller garderobe, og få ideer og planer for andre rom fra en interiørdesigner.

– Åpning av planleggingsstudioet er en del av endringen IKEA går igjennom, og jeg er veldig stolt over at vi nå blir enda mer tilgjengelige for våre kunder. Ikke alle Oslo-folk har bil og vi vet det kan være tidkrevende å komme til og fra et av våre varehus. Samtidig vet vi at kundene våre ønsker å se og ta på konkrete løsninger og produkter og få gode råd av våre hjeminnredningseksperter. Dette tilbyr vi nå midt i Oslo på vårt nye planleggingsstudio, sier Clare Rodgers, administrerende direktør i IKEA Norge.

Oslo er en av 30 utvalgte byer i IKEA systemet som skal starte opp med dette konseptet, og det finnes allerede slike studioer i blant annet London, Paris, København og New York.

– Her i Oslo ønsker vi å legge til rette for en sømløs handleopplevelse også når du trenger å kjøpe mer komplekse løsninger som kjøkken og garderobe. Du kan bestille time på forhånd eller bare ta turen innom. Vi viser løsninger for kjøkken, garderober og bad, samt våre smarthjem-løsninger innen lys, rullegardiner og høyttalere. Ved å bestille tid med våre interiørdesignere, kan kundene få hjelp til å skape sitt drømmehjem, forteller Even Kvalheim som er leder for studioet.

På planleggingsstudioet kan du bestille kjøkken eller garderober og få det levert hjem. Fraktpriser er fra 49 kr for en pakke og opp til 499,- for et helt kjøkken. Det er ikke mulig å kjøpe og ta med seg varer direkte fra studioet. Nitti minutter planlegging av kjøkken eller garderobe er helt gratis og nitti minutter med interiørdesigner for å få ideer og løsninger koster 499 kr. Det vil også etter hvert være daglige inspirasjonsseminar med forskjellige tema.

Studioet ligger sentralt i Oslo i Akersgata 28 og er åpent 10-19 ukedager (til klokken 20 på torsdager), lørdag 10 -18.

Kontakter

Pressevakt

Pressevakten er tilgjengelig for alle medier. For kundehenvendelser, ta kontakt med IKEA kundeservice på telefon 915 02 340.

994 84 950pressesenter@ikea.com

Bilder

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 422 IKEA-varehus i 50 land i verden. 374 av disse, inklusive alle norske varehus, er en del av Ingka-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 839 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,6 milliarder ganger.I Norge hadde våre varehus over 10 millioner besøk og IKEA.no hadde over 44 millioner besøk. 

I Norge har IKEA sju varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet), på Ringsaker og ett planleggingsstudio midt i Oslo sentrum. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg saker fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra IKEA

IKEA lanserer FREKVENS-kolleksjonen, laget for den perfekte hjemmefesten, i samarbeid med teenage engineering14.2.2020 13:54:54 CETPressemelding

FREKVENS-kolleksjonen, utviklet i samarbeid mellom IKEA-designere og teenage engineering, inneholder produkter som du enkelt kan bruke til å bygge ditt eget lyd- og belysningssystem, og er alt du trenger for å kunne holde en super fest hjemme, eller egentlig hvor som helst. Denne kolleksjonen finnes i begrenset antall og vil være tilgjengelig på IKEA-varehusene fra 27. mars 2020.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom