Volkswagen

ID.-familien vokser med konseptbilen ID. ROOMZZ

Del

Volkswagen ID.-familien vokser med ID. ROOMZZ: en stor elektrisk SUV. Konseptbilen får sin premiere på bilutstillingen i Shanghai den 16. april 2019.

ID.-familien med konseptbilen ID. ROOMZZ, som vises i Shanghai.
ID.-familien med konseptbilen ID. ROOMZZ, som vises i Shanghai.

Konseptbilen ID. ROOMZZ får sin verdenspremiere på bilutstillingen i Shanghai den 16. april 2019. "Auto Shanghai 2019" er en av Kinas viktigste bilutstillinger. Med ID. ROOMZZ gir Volkswagen en forhåndsvisning av hva som kan forventes av den kommende serieproduserte modellen.

ID. ROOMZZ er en stor fullelektrisk SUV, med nærmest sømløs design, og linjene er gjenkjennelige med de øvrige ID.-modellene.  Konseptet blir det sjette familiemedlemmet i ID.-familien etter at følgende konseptbiler er vist fra før:  I.D., I.D. CROZZ, I.D. BUZZ, I.D. VIZZION og I.D. BUGGY. Løpsbilen ID. R Pikes Peak er også vist og testet.

Konseptbilen ID. ROOMZZ er utviklet på den modulære elektriske plattformen til Volkswagen, MEB. Det er forventet at dette nyeste konseptet vil bli introdusert som produksjonsklar modell i Kina først i løpet av 2021.

- Konseptbilen I.D. ROOMZZ viser oss hva vi kan forvente fra store elektriske SUVer i fremtiden. De rene linjene i eksteriøret står i stil med opplevelsen som møter en innvendig - en intuitiv og naturlig brukeropplevelse, sier Klaus Bischoff, Volkswagens sjefdesigner.

I.D. ROOMZZ er utstyrt med en rekke innovasjoner. Konseptbilen har helt nye setekonfigurasjoner, materialer av høy kvalitet og justerbart innvendig lys. I tillegg er IQ.DRIVE-systemene samlet i I.D. ROOMZZ. Med I.D. Pilotmodus kan bilen kjøres autonomt i nivå 4, som betyr uten at en fører aktivt følger med.

Bilutstillingen i Shanghai er åpen fra fra 16. april til 24. april 2019. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

ID.-familien med konseptbilen ID. ROOMZZ, som vises i Shanghai.
ID.-familien med konseptbilen ID. ROOMZZ, som vises i Shanghai.
Last ned bilde
Konseptbilen ID. ROOMZZ
Konseptbilen ID. ROOMZZ
Last ned bilde
Konseptbilen ID. ROOMZZ
Konseptbilen ID. ROOMZZ
Last ned bilde

Lenker

Om Volkswagen

Volkswagen
Volkswagen
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.volkswagen.no

Volkswagen er Norges mest kjøpte bilmerke, og det for niende året på rad i 2018. Volkswagen har modeller for enhver smak, og ligger helt i tet når det gjelder teknologi, sikkerhet og miljø. Volkswagen er ledende på ladbare biler i Norge med sine elbiler og ladbare hybrider. Globalt skal Volkswagen bli verdensledende innen elektrisk mobilitet, med en produksjon på en million elbiler fra 2025.

Besøk oss gjerne på:

https://www.volkswagen.no/no.html

https://moller.no/no/nyhetsrom

https://www.volkswagen-newsroom.com/en

https://www.volkswagenag.com/

Følg saker fra Volkswagen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Volkswagen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Volkswagen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom