ice

Ice øker datapakkene med opptil 75 prosent

Del

– Når det gjelder mobilbruk tror jeg vi bare har sett toppen av isjfellet. Nå sørger vi nok en gang for at Ice-kunder får de beste abonnementene.

Ice fornyer sine abonnementer. Fra 1. september lanserer Ice sin nye portefølje, og enkelte abonnementer øker datamengden med 75 prosent, uten ekstra kostnad.

– Dette er en gladnyhet til både eksisterende og nye kunder. Nå får du mer data, uten å betale en krone mer, sier kommersiell direktør i Ice, Shiraz Abid.

Han forteller at Ice vil være i forkant av et norsk marked som stadig øker databruken, og Ice-kunder skal alltid skal ha de beste tilbudene.

– Vi ser at de fleste kundene nå beveger seg opp mot abonnementer med 5 GB eller mer, mens de kundegruppene som ønsker lite data minsker. Derfor fortsetter vi å øke datamengden i våre abonnement.

Se bilde vedlagt nederst for endringene i proteføljen.

Kunder på eksisterende prisplaner vil automatisk få mer data til samme pris.

– Du trenger ikke sveipe en finger engang, sier Abid.

Med nebb og ishakke

Endringen i abonnementene til Ice er også en følge av økende konkurranse. Abid forteller at Ice fortsatt vokser mest, men at det er voldsom kamp om privatkundene i 2021.

– Det har kommet flere aktører, samtlige med fokus på pris. I tillegg ser vi at konkurransen har økt i alle volumsegmenter, fra 0.5 GB til abonnementer med ubegrenset data, forteller Abid.

Som utbygger av Norges tredje mobilnett er det en del av oppdraget til Ice å sørge for bedre priser og mobiltjenester for norske kunder.

– Det er en enorm prisforskjell mellom operatørene som bygger egne mobilnett. Vi oppfordrer de andre nettverkseierne, Telenor og Telia, til å gjøre det samme som oss. Vi skal kjempe med nebb og ishakke for å gi de beste tilbudene, og ha de mest fornøyde kundene. Slik sørger konkurranse for at alle kunder i Norge stadig får mer for pengene.

Spar penger!

Med den nye porteføljen er det ytterst få som kan konkurrere med Ice på pris.

– Føler du at du nå har for mye data, så kan du alltids bytte til et billigere abonnement og faktisk spare penger. Vi vil alltid oppfordre til å finne det abonnementet som passer best, selv om vi nå legger til rette for høyere databruk.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om ice

ice
ice
Nydalsveien 18B
0484 Oslo

21 00 00 00http://www.ice.no

Vår visjon er å vokse ytterligere som en unik og annerledes mobiloperatør, som hver dag kjemper for å bli Norges mest anbefalte selskap.

Følg pressemeldinger fra ice

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra ice på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ice

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom